Osijek
RIJEKA LJUBAVI

Počela podjela tisuću “paketa života“
Objavljeno 27. svibnja, 2020.
Počela je podjela paketa s hranom u humanitarnoj udruzi "Rijeka ljubavi". Predsjednica Udruge Štefica Čučak kaže kako će za svibanj podijeli ti 1000 tzv. paketa života i tako pokriti 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi.

- Nastavljamo i idućih dana s podjelom u grupama po pedeset građana. Naša udruga s velikom ljubavlju daje svoj doprinos pomažući korisnicima u potrebi kako bi preživjeli u ovo teško vrijeme materijalne depresije koja se zavukla u domove obitelji u socijalnoj potrebi. U tome nam pomažu donatorima kojima smo neizmjerno zahvalni jer su ponovno pokazali svoje veliko i plemenito srce doniranjem prehrambenih proizvoda, a isto tako i financijskim potporama odričući se od sebe kako bi vratili vjeru u bolje sutra onima kojima je danas teško - kaže Čučak.

Nabraja da paketi sadrže 17 proizvoda i dopunjeni su hranom pred istekom roka, a njihova je pojedinačna vrijednost približno 220 kuna. Svaka obitelj s djecom dobila je i po jedan slatko-slani paket dopunjen igračkama donatora iz Slatine. Taj je dječji paket vrijedan 150 kuna. Čučak navodi kako su usporedno s podjelom u prostorijama udruge u Strossmayerovoj počeli voziti pakete starijim korisnicima i osobama s invaliditetom u njihove domove. D. Pejić
Najčitanije iz rubrike