Osijek
OPĆINA BILJE POZIVA TURISTE

"Raj smo kontinentalnog dijela Hrvatske"
Objavljeno 27. svibnja, 2020.
"Ponekad je svima samo potrebna lijepa priča - u našoj se predivnoj prirodi svakodnevno može doživjeti bajka", ističe Renata Forjan, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice općine Bilje. Podsjeća kako je Bilje općina Kopačkog rita, a baš je sada pravo vrijeme za aktivnosti u prirodi. "Na to smo htjeli podsjetiti naše stalne posjetitelje, ali i privući nove koji će našu destinaciju tek otkriti. Sadržaja im neće nedostajati i ima ih daleko više nego što smo ih obuhvatili u novom promotivnom videu koji smo napravili uz potporu Općine Bilje. Zapravo je riječ o promotivnim filmovima koje postavljamo na našu mrežnu stranicu, facebook-stranicu, instagram-profil i YouTube. Primjerice, prvi videouradak prikazuje naše prirodne ljepote iz perspektive doživljene kroz vožnju biciklom, a dio je snimljen iz ptičje perspektive. Sve skupa dočarava bajkovitost biljske destinacije: biljsko jezero, Kopački rit, pecanje, bicikliranje, rekreaciju, Tikveš, Zlatnu Gredu… Drugim se videouratkom promoviraju aktivnosti poput adrenalinskog parka, jedinstvene vožnje ekoskuterima, jahanja, jer imamo dva konjička kluba, te paintball", ističe Forjan.

​Načelnik općine Bilje Željko Cickaj podržao je inicijativu da se u turističku promociju krene intenzivnije na online platformama i da to bude fokus promocije. Općina Bilje prema Cickajevu je mišljenju destinacija za povratak izvornoj prirodi, a Forjan domeće kako zbog toga promotivni film promovira Bilje kao raj na zemlji.

“Ističem da nam je svaki gost dobrodošao i osjetit će to prilikom posjeta. Svaki nam je gost važan i kako bi naši ljudi koji se bave turizmom funkcionirali i osigurali si prihode kroz turističku djelatnost, koju potenciramo na sve moguće načine. Mislim da uistinu imamo što ponuditi i s mnogo toga se ponositi, počevši od najosnovnijeg - dobrog domaćinstva, po čemu smo poznati, do kvalitetne ponude naših ugostiteljskih i smještajnih kapaciteta, prirode, OPG-a, gastronomske i enološke ponude… Raj smo kontinentalnog dijela Hrvatske, što pokazuje rast broja gostiju i naši ukupni potencijali, a to su i drugi potvrdili dajući priznanja našoj općini kao turističkoj destinaciji”, kaže biljski načelnik Cickaj. D. Pejić
Možda ste propustili...

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

FAKULTET PRIMIJENJENE MATEMATIKE

Diploma koja jamči brz nalazak posla

“SMJEŠKO” ZA MAME I BEBE

Na promenadi kućica za dojenje i previjanje

Najčitanije iz rubrike