Regija
UZ DRUŠTVENI DOM U RADIKOVCIMA

Počela je gradnja sanitarnog čvora
Objavljeno 26. svibnja, 2020.
RADIKOVCI - Uz društveni dom u Radikovcima počeli su i radovi na sanitarnom čvoru, u okviru kojeg će biti muški i ženski WC te zasebni za osobe s invaliditetom. Radove u cijelosti financira Grad Donji Miholjac, a izvodi ih tvrtka Iver iz Čepina. Gradnjom sanitarnog čvora korisnici društvenog doma više neće koristiti sanitarne prostorije izvan doma.


- Društveni dom u Radikovcima sagrađen je prije dužeg vremenskog razdoblja, i nikada nije imao sanitarni čvor. Korisnici doma koristili bi sanitarni čvor Udruge Praćkijada, čiji se prostor nalazi uz ovaj društveni dom. No, to je malo nezgodno, jer prostor te udruge mora biti uvijek otvoren kada se nešto događa u društvenom domu. Zato smo odlučili sagraditi sanitarni čvor koji će biti vezan uz objekt društvenog doma - kaže miholjački gradonačelnik Goran Aladić. Dodao je da bi radovi na sanitarnom čvoru trebali završiti za 90 radnih dana.


Inače, prije dvije godine društveni dom u Radikovcima temeljito je obnovljen izvana. Obnova je obuhvatila zamjenu vanjske ovojnice, stolarije te sanaciju krova.
Nakon te obnove Grad Donji Miholjac namjerava investirati i u unutrašnje uređenje društvenog doma. U planu je spuštanje stropa, uvođenje grijanja, postavljanje podne keramičke obloge i osvježivanje zidova novom bojom. S.F.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROMETNI PREPOROD BIZOVAČKOG KRAJA

Krenula obnova ceste Normanci - Josipovac

2

SPAS ZA OBRANU OD POPLAVA, ALI I RAZVOJ TURIZMA U OPĆINI SEMELJCI

Otvorena Akumulacija Kešinci, vrijedna 16 milijuna kuna

3

MALI LAV ŠIMUN STOJANOVIĆ IZ ŽUPANJE PRIPREMA SE ZA NOVU OPERACIJU

Sam napravi desetak koraka,
igra se s ovčarom Simbom