Novosti
U POŽEŠKO-SLAVONSKOJ ŽUPANIJI 13. DAN BEZ NOVOOBOLJELIH OSOBA

Preminula ženska osoba sa simptomima korona virusa
Objavljeno 26. svibnja, 2020.

POŽEGA - Sinoć je u Općoj županijskoj bolnici Požega preminula ženska osoba, koja je uz poodmaklu dob (rođena 1931. godine), imala simptome koronavirusa. Informaciju je potvrdio epidemiolog Požeško-slavonske županije dr. Ante Vitalia. Preminula je bila primljena u bolnicu kao pozitivna na korona virus, s jačom upalom pluća i nekoliko kroničnih bolesti.


„Preminula osoba je bila u kontaktu sa svojim unukom i ona je bila pozitivna na koronavirus 13. svibnja 2020.godine, te je nakon nekoliko dana zbog pogoršanja svog osnovnog stanja bila hospitalizirana. Nije razvila temperaturu, bila je u bolnici s koronavirusom i dobrog stanja cijelo ovo vrijeme. Kako mi je jučer javljeno, gospođa je iznenada preminula“,  rekao je epidemiolog Ante Vitalia.


U Požeško-slavonskoj županiji trenutno je aktivno 4 slučaja zaraze korona virusom (COVID-19), koje se nalaze u kućnoj izolaciji. U samoizolaciji se trenutno nalaze dvije osobe, a  ukupno je testirano 1168 osoba. Danas je 13. dan bez novooboljelih osoba u Požeško-slavonskoj županiji. B.S.T.

Možda ste propustili...