Mozaik
OBJAVILA DUET S ARIANOM GRANDE, “RAIN ON ME”

Lady Gaga najavila svoj novi album, ali i knjigu
Objavljeno 25. svibnja, 2020.

Nezaustavljiva Lady Gaga ponovno oduševljava glazbom. Ovaj put je riječ o pjesmi "Rain On Me", suradnji s Arianom Grande. Novi singl slavne pjevačice drugi je singl kojim je najavljen njezin dugoočekivani šesti studijski album "Chromatica". Glazbenice su suradnju potvrdile na društvenim mrežama fotografijama koje prate estetiku videospota singla "Stupid Love". Brojni obožavatelji Lady Gage nestrpljivo čekaju njezino novo studijsko izdanje "Chromatica". Pjevačica je posljednji album "Joanne" objavila 2016., a nakon što je zbog pandemije COVID-19 potvrdila da album neće biti objavljen 10. travnja, kako je najavila, otkrila je da će "Chromatica" svjetlo dana ugledati 29. svibnja.



Slavna je glazbenica nedavno sudjelovala u organiziranju humanitarnog online koncerta "One World: Together At Home", u kojem je sudjelovalo gotovo 80 imena, među kojima su se našli Billie Eilish, Paul McCartney i The Rolling Stones. Događaj je prikupio gotovo 128 milijuna dolara, a prihod je doniran u svrhu borbe protiv koronavirusa.

Gaga je obožavateljima otkrila kako je u proteklo vrijeme bila aktivna i u području književnosti. Njezina knjiga "Channel Kindness: Stories of Kindness and Community" bit će objavljena 22. rujna, a sadržavat će osnažujuće priče koje su napisali mladi ljudi te njezine inspirativne bilješke. T.K.

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike