Mozaik
ZBOG PANDEMIJE NEĆE SE ODRŽATI OVE, NEGO SLJEDEĆE GODINE U SRPNJU

Otkazan ULTRA Europe festival
Objavljeno 22. svibnja, 2020.
Osmo izdanje festivala ULTRA Europe, koje se trebalo održati od 10. do 12. srpnja 2020. na stadionu Park mladeži u Splitu, zbog pandemije izazvane koronavirusom odgađa se za termin od 9. do 11. srpnja 2021.

- Trenutna zdravstvena kriza u kojoj smo se našli je bez presedana i za nas nema većeg prioriteta od zdravlja, sigurnosti i fizičkog blagostanja svih naših obožavatelja, kao i svih onih koji su uključeni u produkciju i organizaciju festivala - poručuju organizatori.

Kupljene ulaznice za ovogodišnje izdanje vrijedit će za ULTRA Europe 2021. ili ULTRA Europe 2022., ovisno o izboru, a kao dodatna pogodnost osiguran je i iznos od 20 eura koji će biti dodan na festivalske narukvice za odabrano izdanje. Navedeni iznos moći će se iskoristiti za hranu, piće ili kupnju u službenoj ULTRA trgovini. Osim toga, omogućena je i promjena imena za one koji svoje ulaznice žele prepustiti nekom drugom. Za sve one koji ne žele iskoristiti kupljenu ulaznicu za jedno od dva iduća festivalska izdanja ili iskoristiti mogućnost zamjene osiguran je povrat sredstava. Više informacija oko odabira ili zamjene kupljenih ulaznica i povrata sredstava svim će nositeljima ulaznica stići preko e-maila, a svoj odabir trebaju potvrditi zaključno s 12. srpnja 2020.

- Do posljednjeg smo se trenutka nadali da će se ovogodišnje izdanje održati kao što smo i planirali, ali vjerujemo da je ispred nas svjetlija budućnost i da ćemo se vratiti još jači u 2021. I dalje ćemo zajedno s vlastima nastaviti pratiti razvoj zdravstvene krize, a do tada vas ohrabrujemo da poštujete preporučene mjere, vodite brigu o higijeni, prakticirate fizičko distanciranje i da budete dobri jedni prema drugima - poručuju organizatori. T.K.
Možda ste propustili...

ZBOG KORONAVIRUSA VEĆ SU UNESENE IZMJENE U PRAVILNIK

Dodjela Oscara 2021. će biti odgođena

SELFIE IZ SOBE KANTAUTORICA IRENA ŽILIĆ

Ovakve nas situacije trgnu i nauče cijeniti ono što imamo

8. FESTIVAL DUHOVNE GLAZBE “SVJETLOST DOLAZI” ZADAR

Odabrano je 14 skladbi koje će biti izvedene 23. listopada

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MANIFESTACIJA ĆE SE ODRŽATI U VINKOVCIMA POČETKOM SRPNJA

Rimski dani traju jedan dan, ali bit će borbe gladijatora, potraga za blagom, koncert...

2

SVI MI MOŽEMO POMOĆI GLAZBENICIMA

Kupite glazbu i majice, ne vraćajte ulaznice i preporučujte ih svima

3

NASTUPIT ĆE NA OPATIJSKOJ POZORNICI 20. LIPNJA

Tomislav Bralić i klapa Intrade otvaraju ljetnu sezonu koncerata