Tehno
SAMSUNG QLED

Dostupni i u Hrvatskoj
Objavljeno 22. svibnja, 2020.
Među novim modelima Samsung televizora posebno se ističe Q950TS QLED 8K, koji nudi jedinstvenu tehnologiju i nenadmašan doživljaj gledanja kombiniranjem unaprijeđene kvalitete slike i zvuka uz inovativne mogućnosti umjetne inteligencije i vrhunski minimalistički dizajn. Proporcije ekrana i kućišta na revolucionarnom Infinity Screen ekranu iznose nevjerojatnih 99:1 posto - crni su rubovi smanjeni gotovo do nevidljivosti, a iznimno tanak okvir ne ostavlja mjesta ometanju. Iz profila, Q950TS je izuzetno tanak, samo 15 mm. Uz tehnologiju Objective Tracking Sound+, zvuk se širi brže nego ikad dosad uz prateće scene na ekranu, a integrirani zvučnici pružaju trodimenzionalni audiodoživljaj. Osim toga, tehnologija aktivnog prilagođavanja dijaloga u stvarnom vremenu prepoznaje okolnu buku i šumove, pa automatski pojačava ton razgovora.

Tu je i Q800T QLED 8K televizor s Quantum Dot AI tehnologijom, koja sadrži Samsung 8K procesor s vodećom smart platformom u industriji (Tizen), koja dovodi do vizualnog unaprjeđenja bilo kojeg sadržaja.

Samsung na domaće tržište uvodi i novu QLED 4K 2020 liniju televizora. Korisnicima će tako biti dostupna najsveobuhvatnija QLED 4K ponuda, s modelima Q60T, Q65T, Q70T, Q75T Q80T i Q95T. QLED 4K 2020 linija dolazi s unaprijeđenim Smart Screen mogućnostima na bazi umjetne inteligencije poput Adaptive Picture opcije, koja analizira stupanj svjetlosti i sadržaja na ekranu kako bi se omogućila savršena kvaliteta slike. Svi navedeni modeli dolaze s novim mogućnostima za povezivanje mobilnih uređaja s televizorom: Multi-View i Tap View. M.R.
U stvarnom vremenu prepoznaje okolnu buku i šumove, pa automatski pojačava ton razgovora
Najčitanije iz rubrike