TvObzor
ANTONIA DORA & ALEN ĐURAS: DA TI USNE SLIJEDIM

Duetom pričaju prekrasnu ljubavnu priču
Objavljeno 22. svibnja, 2020.

Antonia Dora Pleško i Alen Đuras, mlade nade hrvatske glazbene scene, novim duetom Da ti usne slijedim izazvat će najfinije emocije kod publike. Za ovu su ljubavnu priču, netom prije pandemije i potresa, snimili prekrasan i romantičan spot u središtu Zagreba. Redatelj spota Nevio Smajić kao da je predvidio događaje koji slijede jer radnja spota, iz sadašnje perspektive, djeluje apsolutno nestvarno:

- Ovo je snažna i moderna pjesma koja govori o ljubavi i tome kako smo bez nje prazni. U ljubavi se trebaš dati cijeli, i to kroz djela, a ne samo riječi. Za pjesmu smo snimili spot u starom dijelu Zagreba, a posebno su nam dragi kadrovi s klavirom koji su snimani u prostorijama Hrvatskog društva skladatelja. Scene Zagreba prije potresa ostat će zauvijek kao podsjetnik na neka divna vremena koja će, nadamo se, ponovno brzo doći za sve nas.

Antonia Dora, koju u kuloarima nazivaju nasljednicom glazbene dive Nine Badrić, polako, ali sigurno gradi glazbenu karijeru pod okriljem matične izdavačke kuće Rubikon Sound Factory. Dok aktualni singlovi Oprostit ću sve i Voli me kakvu me znaš još uvijek vrlo dobro kotiraju na domaćim top-ljestvicama, neizmjerno je sretna zbog suradnje s Alenom:

- U pjesmu vjerujemo oboje, dogodila se predivna glazbena kemija i nismo mogli dočekati dan da je predstavimo javnosti. Ja sam po naravi pomalo vrckava i hiperaktivna, dok je Alen ozbiljan i staložen, a naše različitosti su ispale pun pogodak. Na snimanju spota on je mene smirivao, a ja njega pokretala i nasmijavala te mislim da je nastala idealna ravnoteža!

Alen Đuras svoj je glazbeni talent kovao u showu The Voice i u nagrađivanoj emisiji A strana. Za svoj glazbeni zaokret u karijeri odabrao je provjereni autorski dvojac Antu Pecotića & Bojana Šalamona-Shallu jer ih smatra velikim profesionalcima koji glazbu stvaraju i žive za nju:

- Budući da je od mojeg posljednjeg singla prošlo više od godinu dana, na poziv Ante Pecotića odlučio sam nastaviti svoj glazbeni put u nešto modernijem izričaju. Dugo smo tražili idealnu pjesmu, a upravo sam ‘Da ti usne slijedim’ osjetio na prvu. Pjesma mi je legla s nevjerojatnom lakoćom, a još mi se više svidjela kad su mi Ante i Shalla predložili da baš ona bude otpjevana kao duet. To je cijeli doživljaj diglo na još višu razinu...

Antonia Dora i Alen uvjereni su da će pjesma imati pozitivan odjek kod publike te se vesele svakoj njezinoj izvedbi u budućnosti. Kakve nam glazbene poslastice ovo dvoje mladih i perspektivnih glazbenika sprema preostaje tek pričekati i vidjeti! N.Vek.

Narcisa Vekić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana