Osijek
POTPISAN UGOVOR ZA NOVI PROJEKT PORC-A

Prave Ženski poduzetnički HUB u Dalju
Objavljeno 21. svibnja, 2020.
Nakon rekonstrukcije zgrade nekadašnje škole te preseljenja Poduzetničkog razvojnog centra općine Erdut Lokalne razvojne agencije d.o.o. u taji objekt u središtu Dalja, slijedi nova etapa radova na gornjoj etaži zgrade. Naime, PORC Erdut bavi se poticanjem poduzetništva brojnim aktivnostima, a u tijeku je provedba projekta “Women Business HUB-WBH HR-RS372” pa je u ime Poduzetničkog razvojnog centra​ ugovor potpisala Bojana Orsić s predstavnikom Ličilačko-fasaderskog obrta “Maršić” iz Vukovara koji će odraditi uređenje.

- Riječ je o ugovoru za radove na unutrašnjem uređenju budućeg Ženskog poduzetničkog HUB-a u okviru ovog projekta na kojemu je izvođač taj vukovarski obrt, a stručni nadzor obavljat će tvrtka Helion group d.o.o. iz Osijeka. Taj će prostor, nakon obnove i revitalizacije, dobiti novu svrhu u sklopu poslovnog HUB-a. Prostorije među kojima je konferencijska sala i radni ured bit će namijenjene, nakon uređenja, ženama poduzetnicama i potencijalnim poduzetnicama kao glavnim ciljnim skupinama, koje će koristiti usluge obuke, savjetovanja, umrežavanja, promocije, te će projekt WBH i nakon provedbe nastaviti s pružanjem razvojnih usluga kako ženama u poduzetništvu tako i drugim korisnicima – navodi direktorica Orsić.

Pojašnjava da su partneri u tom projektu Poduzetničko-razvojni centar općine Erdut LRA d.o.o. i udruženje Promocija zdravog života iz Novog Sada. Projekt traje do 14. ožujka i sufinanciran je sredstvima EFRR IPA II fondova Europske unije u iznosu od 301.607,19 eura, a iznos sufinanciranja sredstvima korisnika je 53.224,80 eura. D. Pejić
Možda ste propustili...

UDRUGA GLAS PODUZETNIKA - REGIONALNI URED OSIJEK

Tribina “Potencijal istočne Hrvatske”

U POVODU 1. MEĐUNARODNOG DANA SVIJESTI O GUBICIMA I BACANJU HRANE

Poražavajuci podaci: Čak 53 posto hrane bacaju kućanstva u urbanim područjima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAJVEĆA MAKSILOFACIJALNA KIRURGIJA NAKON ZAGREBA

Prva kompletna obnova operacijskog bloka od ‘68.

2

POVEZIVANJE ISTOKA I ZAPADA

Radove na šetnici usporava visok vodostaj Drave

3

POMRAČENJE LED RASVJETE

Grad ni ‘91. nije bio u ovakvom mraku