Mozaik
POPULARNI ĆE BEND NASTUPITI NA ODGOĐENOM FESTIVALU

Killersi potvrđeni
za INmusic 2021.
Objavljeno 20. svibnja, 2020.
Jedan od najvećih glazbenih sastava 21. stoljeća The Killers premijerno u Hrvatskoj nastupit će u lipnju 2021., na INmusic festivalu. The Killers su jedan od rijetkih suvremenih američkih rock-sastava koji ne zahtijeva puno uvoda. Iza njih je pet multiplatinastih studijskih albuma, desetci globalnih hitova i pjesama koje su obilježile proteklih 15 godina, nizovi rasprodanih stadionskih nastupa, headline nastupi na Glastonburyju, Lollapaloozi, Coachelli i dr. Osim na rasprodanoj i zbog pandemije COVID-19 odgođenoj turneji u Velikoj Britaniji i Irskoj The Killerse ćemo u povodu 15. obljetnice INmusic festivala gledati i u Zagrebu, u lipnju 2021., gdje će uz dobro poznati glazbeni opus predstaviti i novi materijal s nadolazećeg, šestog studijskog albuma "Imploding The Mirage".

Festivalske ulaznice za INmusic festival #15 dostupne su preko službenog festivalskog web-shopa. Ulaznice kupljene za INmusic festival #15 vrijede i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala, od 21. do 23. lipnja 2021.

Organizacija INmusic festivala još jednom zahvaljuje brojnoj publici na velikoj podršci i razumijevanju u nastaloj izvanrednoj situaciji zbog pandemije COVID-19, koja je onemogućila održavanje jubilarnog izdanja festivala u lipnju ove godine, te moli za strpljenje dok i ostala najavljena gostovanja na festivalu ne finaliziraju odgodu turneja, a o čemu će informirati javnost preko službenih komunikacijskih kanala INmusic festivala. T.Kvorka
Možda ste propustili...

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

Najčitanije iz rubrike