Mozaik
OSJEČANKA IMA NOVI SINGL

Aklea Neon snimila je spot za “Ribu iz kade”
Objavljeno 20. svibnja, 2020.
Kako je sireni u karanteni? U ovaj mističan scenarij vodi nas osječka putujuća glazbenica Aklea Neon, široj publici poznata kao najveće iznenađenje ovogodišnje Dore. U novom singlu "Riba iz kade", koji posvećuje svim intronautima, Aklea eksperimentira s nešto žešćim trap prizvukom uz neizostavne ethno motive.

- Daljina nas zbližava. Zato sam se tijekom karantene fokusirala na suradnje. Ova s Marinom Bošnjakom, voditeljem produkcije Rock škole Mostar, baš je bila pogođena jer me potaknula da lekcije karantene zaključam u pjesmu - kao što je nas COVID-19 zaključao iza vrata - poručila je mlada pjevačica uz objavu novog spota.

- Hvala do stropa kupaonice Marku Paviću Marošu & Tomislavu Štefancu za video & dječaku iz kade, Marinu Bošnjaku za muziku - napisala je Aklea na Facebooku uz objavu spota.

U igri riječi kojom je svima poznati #OstaniDoma pretvorila u #OstaniDodna Aklea poručuje da je najveća blagodat izolacije to što nemaš kamo pobjeći kada trenutak postane težak.

- Zaroniš duboko u njega kao sirena i izranjaš bistrijih očiju. To je ta zavodljivost mudrosti, koju često miješamo s pukim seksepilom - objasnila je Aklea.

Teško ćete odvojiti pogled od kupaonice u kojoj prebiva ova morska nimfa, a ako odlučite zaroniti dublje u svjesnu liriku, kojoj je Aklea Neon predstavnica u Hrvatskoj, budite spremni otkriti još pokoji novi svijet. T.K.
Možda ste propustili...

POLJSKOJ ŠKOLI ZA FILM, TELEVIZIJU I KAZALIŠTE U ŁÓDŹU

Najbolja škola na Animafestu 2020.

HRVATSKA JE DOBILA NOVI BOY BEND

Djevojke već prate Elixir na društvenim mrežama

JUBILARNI 60. SPLITSKI FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE

Restrospektiva uz počast Oliveru te show program

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana