Regija
FACEBOOK TZ-A

Vremeplov - priče o Slatini
Objavljeno 20. svibnja, 2020.
SLATINA


"Slatinski vremeplov – nepoznato o poznatom" naziv je online projekta koji je jučer na svojoj Facebook stranici pokrenula Turistička zajednica grada Slatine u suradnji sa Zavičajnim muzejom Slatina.


Kako bi lokalno stanovništvo i širu javnost točnije upoznala s nepoznatim činjenicama o poznatim građevinama, Slatinčanima i slatinskim pričama, Turistička zajednica će utorkom i petkom na svojoj Facebook stranici objavljivati kratke tematske priče popraćene zanimljivim vizualnim sadržajem, a sve kako bi se te zanimljivosti mogle prezentirati gostima grada.


Direktor Turističkog ureda Jurica Bosak pozvao je svoje sugrađane da prate objave jer će nakon predstavljanja svih pripremljenih tema objaviti upute za sudjelovanje u nagradnom online kvizu znanja.
– Ovim putem zahvaljujemo Zavičajnom muzeju Slatina na izvrsnoj suradnji, u nadi da ćemo u budućnosti pokrenuti još korisnih i zanimljivih projekata kako bi Slatinu što bolje pozicionirali na turističkoj karti Hrvatske – istaknuo je direktor Turističkog ureda TZ Slatine Jurica Bosak. P.Ž.


Petar Žarković
Možda ste propustili...

POTVRDA KVALITETE NA TRŽNICI U ŽUPANJI

Proizvođačima 30 zelenih certifikata

AKCIJA KBC-A OSIJEK I CRVENOG KRIŽA ORAHOVICA

Krv dobrovoljno dao 21 darivatelj

BOLESNA MAJKA I KĆI ŽIVE U NEDOVRŠENOJ KUĆI

Kuhinja im je i kupaonica

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOBRA VIJEST IZ BARANJE

U prvi će razred 20-ak djece više nego rujna 2019.

2

IZ ŽUPANJSKE POSAVINE TRI KANDIDATA

Na izbornim listama su dva Štitarca i Županjac

3

PROMETNI PREPOROD BIZOVAČKOG KRAJA

Krenula obnova ceste Normanci - Josipovac