Regija
FACEBOOK TZ-A

Vremeplov - priče o Slatini
Objavljeno 20. svibnja, 2020.
SLATINA


"Slatinski vremeplov – nepoznato o poznatom" naziv je online projekta koji je jučer na svojoj Facebook stranici pokrenula Turistička zajednica grada Slatine u suradnji sa Zavičajnim muzejom Slatina.


Kako bi lokalno stanovništvo i širu javnost točnije upoznala s nepoznatim činjenicama o poznatim građevinama, Slatinčanima i slatinskim pričama, Turistička zajednica će utorkom i petkom na svojoj Facebook stranici objavljivati kratke tematske priče popraćene zanimljivim vizualnim sadržajem, a sve kako bi se te zanimljivosti mogle prezentirati gostima grada.


Direktor Turističkog ureda Jurica Bosak pozvao je svoje sugrađane da prate objave jer će nakon predstavljanja svih pripremljenih tema objaviti upute za sudjelovanje u nagradnom online kvizu znanja.
– Ovim putem zahvaljujemo Zavičajnom muzeju Slatina na izvrsnoj suradnji, u nadi da ćemo u budućnosti pokrenuti još korisnih i zanimljivih projekata kako bi Slatinu što bolje pozicionirali na turističkoj karti Hrvatske – istaknuo je direktor Turističkog ureda TZ Slatine Jurica Bosak. P.Ž.


Petar Žarković
Najčitanije iz rubrike