Regija
PROJEKT INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKE ŠKOLE SLATINA

Odobren "CNC-alati za budućnost"
Objavljeno 20. svibnja, 2020.
SLATINA


Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina Agencija za mobilnost i programe EU odobrila je projekt pod nazivom "CNC-alati za budućnost" u okviru programa Ključne aktivnosti 1 za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.


Slatinski projekt nalazi se među projektnim prijedlozima koji su ispunili sve kriterije formalne prihvatljivosti, koji su ostvarili dostatan broj bodova i za koje postoje raspoloživa sredstva za financiranje. Za tu aktivnost ukupno je odobreno 5.232.700,00 eura.


Za osposobljavanje i obrazovanje učenika CNC zanimanja koji će svoju praktičnu nastavu odrađivati u inozemstvu Industrijsko-obrtnička škola Slatina u nastavnoj godini 2020./2021. imat će na raspolaganju 33.926 eura. Ta će projektna sredstva služiti i profesorima struke za dodatno profesionalno usavršavanje.
– Ovaj će projekt osigurati podizanje kvalitete strukovnog obrazovanja u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina i njezinu sustavnu internacionalizaciju na području implementacije najsuvremenijih metoda poučavanja i osposobljavanja – istaknuo je ravnatelj IOŠ Slatina Mladen Graovac te uputio čestitke Razvojnoj agenciji Virovitičko-podravske agencije VIDRA i svim nastavnicima koji su sudjelovali u izradi projektne prijave. P. Žarković
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U SVEČANOM MIMOHODU 55. JESENI PROŠLO OKO 50 SKUPINA

Vinkovačke jeseni: Defileom i snimkama na videozidu spojili su cijelu Hrvatsku

2

DOK BRINE O TUĐIM KRAVAMA

Općini suglasnost Vlade za kredit za kupnju “Breznice”

3

PP BELI MANASTIR PRIKLJUČIO SE PROJEKTU ROADPOL-A

Baranja 2020. bez poginulih u prometu