Novosti
JEDANAESTI DAN ZA REDOM NEMA NOVOOBOLJELIH

Još jedna osoba je izliječena, dvije osobe manje u samoizolaciji
Objavljeno 19. svibnja, 2020.

Ni jedan od 180 uzoraka koji su u zadnja 24 sata testirani na virus COVID-19 nije bio pozitivan, pa je već jedanaesti dan Osječko-baranjska županija bez pozitivnih nalaza - doznajemo iz Stožera Civilne zaštite Osječko-baranjske županije. Broj oboljelih osoba tako ostaje na 131.
Istovremeno još je jedna osoba izliječena te ukupan broj izliječenih sada iznosi 110 osoba. Nije bilo ni smrtnih slučajeva, pa broj preminulih od koronavirusa ostaje na osam osoba. Na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek tako se u utorak ujutro  nalaze samo dva pacijenta, dok je 11 pozitivnih osoba na kućnom liječenju.


U zadnja 24 sata smanjen je i broj osoba u samoizolaciji, sa 16 na 14, a u tri provjere mjere samoizolacije policija je te osobe zatekla na prijavljenoj adresi.  S.Lacić

Na istoku i dalje „corona free“

Vukovarsko-srijemska županija i dalje je “corona free” županija i takvo je stanje na snazi već šest dana, navodi se u jutrošnjme redovitom izvješću županijskog Stožera Civilne zaštite.

U najistočnijoj županiji epidemiološka situacija je stabilna, bez novooboljelih osoba od COVID-19, te je tako ukupan broj oboljelih i izliječenih osoba i dalje 40. U protekla 24 sata testirano je 56 osoba, što iznosi ukupno testiranih do sada 1 803. COVID-19 ambulante osnovane pri domovima zdravlja su zaprimile 39 poziva sa sumnjom na bolest koronavirusa. M.F.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike