Kultura

Besplatne e-slikovnice za klince
Objavljeno 19. svibnja, 2020.
Posljednjih nekoliko tjedana gotovo sve vrijeme zatvoreni smo unutar svoja četiri zida. Prvih nam se dana to činilo kao dobra prilika za provođenje vremena s djecom, opuštanje uz najdraže filmove i isprobavanje novih recepata. No, kako vrijeme odmiče, polako nam ponestaje ideja za nove aktivnosti, a klincima je sve teže pronaći zabavu u krugu kuće.


Kad više ne znate koje biste igračke izvukli, koju novu tehniku crtanja isprobali ili diy projekt započeli, u pomoć priskače Tvornica snova. Personalizirane knjige te inovativne izdavačke kuće odavno su osvojile male i velike čitatelje, a sada vam Snovotvorci donose 8 besplatnih e-slikovnica kojima ćete zabaviti klince ako ste već pročitali sve naslove iz svoje kućne biblioteke.


S obzirom na to da u knjižnice ne možemo, odlična je vijest da su ove slikovnice dostupne gotovo na dlanu pa ih tako možete čitati na mobitelu, tabletu ili laptopu.


Među slikovnicama svaki će mališan naći barem jednu koju će htjeti iznova čitati, a izbora ima mnogo. Djeca kroz zabavne priče tako mogu učiti o prijateljstvu i obitelji, važnosti dijeljenja s drugima ili prihvaćanju vlastitog izgleda, a mogu čak postati i pravi superjunaci koji će spasiti abecedu uz personaliziranu knjigu Tvornice snova „Kako ću spasiti abecedu?".


Zato, ako već sada razmišljate kako večeras smiriti klince prije spavanja, trk na link i pripremite se za čitanje.
Tvornica snova inovativna je izdavačka kuća personaliziranih knjiga za djecu. Svako dijete može postati glavni junak svoje priče, a u svakoj od njih mogu se personalizirati detalji koji će knjigu učiniti samo vašom. U ponudi trenutno imaju osam personaliziranih naslova za različite uzraste. N.Vek.
Možda ste propustili...

U POVODU SVJETSKOG DANA KNJIGE I AUTORSKIH PRAVA

Krleža, Zagorka i Tolkien u Noći knjige u Arkadiji

PROMOCIJA KNJIGE JULIJANE ADAMOVIĆ “OČE, AKO JESI” U KLUBU KNJIŽARE NOVA

Veličanstven roman o ženama i muškarcima

Najčitanije iz rubrike