Sport
NOGOMET SE NAPOKON VRATIO

Nekada krcati stadioni
sada izgledaju sablasno
Objavljeno 17. svibnja, 2020.
Koronavirus je u ožujku ugasio svjetski sport, ali srećom nije ga uspio potpuno dokrajčiti. Sportaši se vraćaju na svoja borilišta, počeli su treninzi, a napokon je nastavljeno i natjecanje u jednoj velikoj nogometnoj ligi. Počelo se igrati u njemačkoj Bundesligi, ali sve je drukčije nego prije korone. Uvedeno je niz propisa i mjera, nema više rukovanja igrača, maskota, proslave pogotka zagrljajem, igrači na klupi sjede daleko jedan od drugog..., a što je najtužnije, nema ni gledatelja na tribinama,

Borussia Dortmund je u rurskom derbiju na praznom Signal Iduna Parku sa 4:0 svladala Schalke. Na Signal Iduna Parku vladala je jeziva atmosfera, kao i na svim stadionima, pa su TV gledatelji mogli jasno čuti glasove igrača i trenera.

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj bio je strijelac za Augsburg, koji je kao domaćin izgubio sa 2:1 od Wolfsburga. Kod gostiju su u početnoj postavi bili Josip Brekalo i Marin Pongračić. Hoffenheim je na svom travnjaku poražen od berlinske Herthe sa 3:0, a jedan od strijelaca Vedad Ibišević zaboravio se, pa je nakon pogotka pohitao u zagrljaj suigračima. I zbog toga se morao ispričati.

Ostali rezultati: Fortuna - Paderborn 0:0, RB Leipzig - Freiburg 1:1, Eintracht - Borussia M. 1:3, Koeln - Mainz 2:2, Union Berlin - Bayern 0:2. I. Li.
Najčitanije iz rubrike