Regija
SVATOVI U RITMU "NOVOG NORMALNOG"

Mladenci i gosti sa zaštitnim maskama, veselje je gotovo u 23 sata
Objavljeno 16. svibnja, 2020.

SLATINA

Iako je mnogo mladenaca odgodilo svoja vjenčanja u doba koronavirusa, Dejan i Tena Nađ iz Umaga vjenčali su se u subotu u crkvi u Slatini. Vjenčanje je bilo prema svim preporukama epidemiološke službe, a nakon toga slavlje je nastavljeno u Višnjici kod Slatine. Grupna fotografija cijelih svatova, ukupno njih 40, zasigurno će im ostati u posebnom sjećanju. No, vjerojatno će morati na poleđinu popisati imena svih gostiju da bi jednog dana znali tko je uopće na fotografiji.
- Zbog novonastale situacije bili smo primorani održati vjenčanje s malim brojem ljudi. Bez obzira na to i mjere kojih smo se držali mislim da je ovo najbolja svadba u posljednja dva mjeseca. Iako smo iz Umaga odlučili smo se vjenčati u Višnjici zbog ambijenta - rekla nam je vesela mladenka Tena Nađ.
Po "novom normalnom" vjenčanje je bilo u 14 sati, u 16 je bio svatovski ručak, umjesto nekadašnje večere, a u 21 sat slijedi večera, umjesto nekadašnje druge večere. Rezanje torte je u 22, a u 23 sata "fajront", odnosno gosti odlaze kući. Vesela atmosfera u Slavoniji nikako ne bi bila ona "prava" da tu nisu bili i Suhopoljski tamburaši. S.Lacić

Možda ste propustili...

POKAZNA VJEŽBA SUSTAVA CIIVILNE ZAŠTITE „DESIČEVO 2020.“

Nestala ozlijeđena osoba uspješno je pronađena i zbrinuta

GRAD NAŠICE ODAZAVAO SE ZAMOLBI ZA POMOĆ

Bolnici donacija od 70.200 kuna

UDRUGA UMIROVLJENIKA GRADA BELIŠĆA

Mandarine za umirovljenike

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POSTAO VLASNIK IZVORA KOJI JE KRIJEPIO BISKUPA

Kupio ‘Strossmayerovu šumu’

2

SINIŠA ĐURIĆ O VODOTORNJU:

Natječaj za vodiče bio je farsa, ishod unaprijed poznat

3

GRAD-EXPORT ULAŽE MILIJUNE KUNA

Širenjem proizvodnje do novih radnih mjesta