Regija
PROJEKT NOVA ZNANJA - NOVE PRILIKE

Besplatni tečaj Udruge S.O.S.: Edukacija za voditelja projekata
Objavljeno 14. svibnja, 2020.
VIROVITICA - Udruga S.O.S. Virovitica poziva dugotrajno nezaposlene osobe da se uključe u projekt Nova znanja – nove prilike, koji im omogućava besplatno osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU-a. Osposobljavanje provodi učilište koje odredi nositelj projekta te će putni troškovi biti plaćeni osobama koje dolaze izvan Virovitice. Dugotrajno nezaposlene osobe koje se žele prijaviti moraju ispunjavati kriterije.

- Osobe do 29 godina trebaju biti nezaposlene i na Zavodu za zapošljavanje više od šest mjeseci, a osobe od 30 godina trebaju biti nezaposlene i na Zavodu za zapošljavanje više od 12 mjeseci. Kandidati moraju imati završenu srednju školu, višu ili visoku. Zainteresirane osobe mogu se prijaviti Udruzi S.O.S. Virovitica mailom (sos.vt@email.t-com.hr) ili telefonom (033/721-500) svakog radnog dana od 8 do 16 sati. Projekt Nova znanja – nove prilike provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i našom udrugom – kažu iz Udruge S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice.

Naglašavaju kako je riječ o projektu koji je odobren iz poziva Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina te je financiran sredstvima Europske unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu. V.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike