TvObzor
REGIONALNA PREMIJERA NOVE AKCIJSKE SERIJE

Policajke iz L.A.-a: Svojevrsni spin off blockbustera Bad Boys
Objavljeno 15. svibnja, 2020.

Serijal Policajke iz L.A., svojevrsni spin off blockbustera Bad Boys, s Jessicom Albom i Gabrielle Union u glavnim ulogama, regionalno će se početi emitirati 20. svibnja, na AXN Adriji.


Serijal stiže iz svemira franšize Bad Boys i prati Syd Burnett (Gabrielle Union), koja je zadnji put viđena u Miamiju dok je uništavala narkokartel, a naizgled je napustila svoju zamršenu prošlost kako bi postala detektivka losanđeleske policije. Zajedno s novom partnericom Nancy McKenna (Jessica Alba), zaposlenom majkom koja ima jednako složenu povijest, Syd je prisiljena suočiti se s time kako njezin životni stil može maskirati još veću osobnu tajnu. Loveći najveće kriminalce u Los Angelesu, dok istodobno izbjegavaju pravila i ograničenja brzine, Syd i Nancy postaju neizbježna sila na ulicama, ali i u vlastitim životima.


Ideja za seriju nastala je kad se Gabrielle obratila moćnom producentu Jerryju Bruckheimeru.


- Na papiru Syd je djelovala opako, ali nije dobila priliku da se iskaže u filmu. Ona je Marcus Burnettova mala sestra, ljubavnica njegovog partnera Mikea Lowreyja, dovoljno sposobna da se zaposli u DEA-i, no onda ju njezin brat i njezin ljubavnik moraju spašavati. Mislila sam kako zaslužuje više i bolje, zato sam željela stvoriti priču ravnopravnosti s jednako opakim ženama u kojoj će svi spašavati jedni druge - pojasnila je svoju zamisao Union, kojoj je Bruckheimer kao partnericu dodao poznatu glumicu Jessicu Alba.


Njoj je scenarij bio dobar i zabavan, jer, ističe, "lijepo je vidjeti žene koje razbijaju negativce, zbijaju šale, prijateljice su, a njihovi likovi imaju kompliciranu pozadinu".

Serijal je ponajviše pohvala dobio na račun role Gabrielle Union koja je za portretiranje Syd Burnett osvojila prestižnu Teen Choice Award nagradu u kategoriji najbolje akcijske glumice, u kojoj je također i Alba bila nominirana. Na krilima ovoga uspjeha i kvalitete serijala, već je snimljena druga sezona koja s emitiranjem u SAD-u kreće u lipnju. Regionalna premijera prvih 13 epizoda emitirat će se na AXN Adriji, i to od 20. svibnja, u stalnom tjednom terminu srijedom, od 21.55 sati. N.Vek.
Serijal Policajke iz L.A. ponajviše pohvala dobio je na račun role Gabrielle Union
Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata