Ekonomija
MOJPOSAO JE ZA VAS 'PRETRESAO' TRŽIŠTE RADA I PRONAŠAO ATRAKTIVNE POSLOVNE PRILIKE

U suradnji s MojPosao portalom donosimo vam svježu ponudu poslova
Objavljeno 30. travnja, 2020.

Sport Vision okuplja više od 40 najvećih sportskih brandova na jednom mjestu te upravo traže osobu za posao voditelja trgovine. Lokacija rada je Požega, dok se od kandidata očekuje radno iskustvo od najmanje dvije godine na istom ili sličnom radnom mjestu, iskustvo u vođenju ljudi u maloprodaji, poznavanje engleskog jezika te izražene komunikacijske i prezentacijske vještine.  Svoju prijavu sa životopisom možete poslati putem aktivnog oglasa na MojPosao.net portalu, najkasnije do 8. svibnja do ponoći.


Mandis Pharm je privatna zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost, a  danas slovi za jednog od vodećih privatnih ljekarničkih lanaca. Ovim putem vas poslodavac poziva na prijavu za posao magistra farmacije, potrebna su dva djelatnika za radno mjesto u Zagrebu i jedan djelatnik za Slavonski Brod. Posao uključuje izdavanje lijekova, izradu i izdavanje magistralnih i galenskih pripravaka, savjetovanje pacijenata i farmaceutsku skrb.  Poslodavac omogućuje kontinuiranu stručnu edukaciju i u vidu komunikacijskih vještina te vrlo stimulativna primanja. Javite se na oglas na portalu MojPosao.net najkasnije do 12. svibnja.


Tvrtka Axereal Croatia ovim putem vas poziva za prijavu za posao administrativnog djelatnika.  Tvrtka se bavi umnažanjem i proizvodnjom sjemena te proizvodnjom pivarskog ječma za potrebe tvornice slada Slavonija slad u Novoj Gradiški. Za uspješnu prijavu potrebna je godina dana relevantnog radnog iskustva i osnovno poznavanje engleskog jezika, dok je prednost znanje rada u Navision programu. Javite se putem MojPosao.net portala do 11. svibnja.


Ako ste razmišljali o radu u inozemstvu, ovo je ponuda za vas! Traži se veći broj laboratorijskih i kemijskih tehničara za rad u Nizozemskoj, a svakom kandidatu na raspolaganju stoje koordinatori koji im pomažu sa smještajem i svih ostalih potreba po pitanju života i rada. Više detalja o radnom mjestu pronađite u oglasu na portalu MojPosao.net koji je aktivan do 14. svibnja.


Tvrtka Eurokamen poziva vas na prijavu za posao inženjera geodezije, u stalni radni odnos. Od navedenih uvjeta izdvajamo tri godine radnog iskustva i visoka stručna sprema geodetskog smjera. Kontakt podatke za prijavu možete pronaći u oglasu na portalu MojPosao, a prijave je moguća do ponoći 15. svibnja. 

 

Ukoliko niste pronašli oglas za sebe, provjerite novu ponudu poslova na portalu MojPosao.net na kojem je trenutno aktivno više od 2.800 oglasa za rad u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

Za pomoć oko vaše prijave za posao možete nam se obratiti na e-mail adresu korisnici@moj-posao.net ili putem broja telefona 01/ 6065 283.

Možda ste propustili...

TVRTKA AGRIVI NA KARTI VODEĆIH SVJETSKIH AGROTEHNOLOŠKIH KOMPANIJA

Privukli novih 30,2 mil. kn za daljnje širenje