Regija
DONACIJA GRADA ZA USKRS

Potrebitima uručeno 48 paketa s hranom
Objavljeno 9. travnja, 2020.
VINKOVCI - Grad Vinkovci i ove je godine u povodu najvećeg katoličkog blagdana Uskrsa osigurao 48 poklon-paketa s hranom za obitelji kojima je to najpotrebnije. Radi se o primateljima zajamčene minimalne naknade, i to obiteljima s jednim ili više djece te samohranim roditeljima.

- Situacija u kojoj nam je gospodarstvo nikome nije laka, no uspjeli smo i ove godine osigurati poklone za te obitelji, koji će im bar malo olakšati ovu situaciju. Poklon-paketi sadrže namirnice, slatkiše za djecu i sve osnovne potrepštine koje su potrebne u svakom kućanstvu u ovom trenutku. Paketi nisu jednaki, prilagodili smo ih s obzirom na to da svaka obitelj ima različit broj djece. Želim vam svima da ovaj Uskrs, koji će ove godine izgledati sasvim drugačije nego smo naviknuli, provedete u veselju uz svoje obitelji - rekao je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.

Među onima koji su dobili poklon-paket bila je obitelj Sandre Glavaš, koja ima šestero djece, te je ovom prilikom zahvalila za donaciju poklon-paketa koji će im uljepšati blagdan koji je pred nama. M.K.
Možda ste propustili...

U VUKOVARU ODRŽANA KOORDINACIJA ŽUPANA, GRADONAČELNIKA I NAČELNIKA

Novcem za prijevoz učenika žele pomoći prijevoznicima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana