Mozaik
OVE GODINE NEMA FESTIVALA

Otkazan i Nova Rock u Hrvatskom Gradišću
Objavljeno 9. travnja, 2020.
"Dragi posjetitelji festivala, odani poklonici Nova Rocka, dragi medijski partneri i sponzori! Nažalost, teška vremena također zahtijevaju teške odluke. Kako je kancelar Kurz upravo na trenutnoj konferenciji za novinare najavio daljnje mjere nakon Uskrsa, koncerti i festivali neće biti dopušteni do kraja lipnja", objavili su organizatori Nova Rock Festivala.

"To znači da se Nova Rock Festival 2020 neće dogoditi zbog tragične pandemije COVID-19 i da je zbog toga otkazan. Kao organizatori, naravno, stojimo iza ove vladine odluke, iako bismo za takvu odluku htjeli saznati mnogo ranije. Šteta, naravno, jer smo bili usred priprema kako bi Nova Rock Festival 2020 ponovno bio za vas nezaboravno iskustvo, ali ovo je situacija koju prirodno razumijemo zbog postojeće situacije", kažu organizatori i dodaju kako je zdravlje na prvom mjestu.

"Molimo, uzmite u obzir da su sve mjere koje treba poduzeti potpuno nove za sve koji su zahvaćeni ovom situacijom. Molimo vas, dajte nam vremena da sve ovdje organiziramo i pružimo vam dodatne informacije što je prije moguće. Hvala vam na razumijevanju, povjerenju i unaprijed na strpljenju. Ostanite zdravi!" istaknuli su na kraju priopćenja.

Nova Rock Festival u Hrvatskom Gradišću na istoku Austrije ove je godine trebao ugostiti imena kao što su System of a Down, Korn, Foo Fighters, Billy Talent, The Offspring, Disturbed i druge. T.Kvorka
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RADIO OSIJEK: DANAS XI. MEMORIJAL DARKA PAURIĆA

U trosatnom programu na radiju i internetu nastupaju brojne tamburaške zvijezde

2

ORGANIZATORI OBJAVILI NOVI DATUM

20. EXIT festival održat će se od 13. do 16. kolovoza 2020.

3

SELFIE IZ SOBE IVAN HULJIĆ, GLAZBENIK I PRODUCENT

Nadam se što manje zamišljati koncerte i što prije ih doživjeti