Novosti
STANJE U NAŠICAMA STABILNO

Virus pod kontrolom, ali ne i prebrzi vozači
Objavljeno 8. travnja, 2020.
U Našicama dosad su evidentirane četiri oboljele osobe od koronavirusa, jedan pacijent je hospitaliziran, a troje se nalazi u kućnoj samoizolaciji, izvijestio je dr. Hrvoje Šimić, ravnatelj našičke bolnice te dodao kako je trenutačna situacija na području grada stabilna.


Gradonačelnik Josip Miletić pohvalio je sve sugrađane koji se pridržavaju svih propisanih mjera. Nažalost, naglasio je da ima i pojedinačnih slučajeva kršenja samoizolacije, no, oni se u suradnji s policijom rješavaju.


Ivica Bukvić, načelnik policijske postaje Našice, izjavio je kako policija svakodnevno nadzire zabranu napuštanja prebivališta te kontrolira mjere samoizolacije. "Molio bih sve one građane koji dolaze za uskrsne blagdane iz inozemstva da se pridržavaju svih onih uputa koje će dobiti na granici. Mjere samoizolacije trebaju se ozbiljno shvatiti", rekao je Bukvić.
- Apelirao bih i na vozače koji su zamijetili da se manje kontrolira promet, pa krše ograničenje brzine. Stoga smo postavili kameru i radimo nadzor brzine - rekao je Bukvić.M.Ku.