Mozaik
PORUČUJU: NEVOLJA UVIJEK SRCA NAM SPOJI

Trio Gušt svoju novu pjesmu
“ST - ZG” posvetio Zagrebu
Objavljeno 7. travnja, 2020.
Nevolja uvijek srca nam spoji, svjestan je Trio Gušt, i to su i otpjevali u najnovijoj pjesmi "ST - ZG", koju predstavljaju pod okriljem diskografske kuće Dancing Bear. Pjesma je nastala kao reakcija iz srca i iz duše u onom trenutku kada su Trio Gušt saznali da je Zagreb zadesila nevolja i da su brojni stanovnici glavnog grada u to rano nedjeljno jutro ostali bez sigurnosti i topline vlastitih domova. Suosjećanje i osjećaj zajedništva pretočili su se u riječi. U 15 minuta čiste inspiracije pjevač sastava, Želimir Dundić - Dundo napisao je tekst za pjesmu "ST - ZG", a na stihove se u sljedećih pola sata naslonila prepoznatljiva melodija mandoline i glazba koju su napisali Želimir Dundić i Darijo Marunčić, zaslužan i za aranžman.

Objavu pjesme prati i simpatičan videospot u režiji Želimira Dundića i Matka Petrića, a u njemu se isprepleću slike Splita i Zagreba, dva grada, inače udaljena kilometrima, koja su se u ovom trenutku potrebe našla ujedinjena u humanosti i prijateljstvu.

Podsjetimo, dalmatinski velikani Trio Gušt nedavno su razveselili slušatelje novom pjesmom "Hej tugo" u kojoj su talenti Slavonije i Dalmacije ponovno ujedinili snage. I ovaj singl, iako obilježen sjetnim tekstom, u isto je vrijeme zbog živog ritma preplavljen optimističnim prizvukom uz mnoštvo živih dionica na gitari i mandolini te donosi osmijeh na lice. T.K.
Možda ste propustili...

DARIO VRAČEVIĆ DOBITNIK GODIŠNJE NAGRADE HRT-A ZA POSEBAN PROJEKT

Koronavirus je učinio da radio sad dobije i - sliku

GRUPA OBJAVILA PJESMU “HERO” KOJOM NAJAVLJUJE NOVI ALBUM

Posvetili novi singl pravim junacima

Najčitanije iz rubrike