Mozaik
IZ IZOLACIJE STIŽE U NOVOM RUHU

S pet različitih lokacija
Psihomodo Pop poručuje
"Sve će biti u redu"!
Objavljeno 3. travnja, 2020.

Jedan od hitova sa zadnjeg studijskog albuma Digitalno nebo, pjesma "Sve će biti u redu" dobila je novo ruho! Prepuna simbolike, pjesma se itekako uklapa u aktualnu situaciju koja nas je sve primorala na boravak u kući, izlaske svela na neophodni minimum, ali i potaknula na maksimalnu online društvenu angažiranost. Maštovitom glazbenom izričaju za vrijeme izolacije pridružili su se i Psihići te zajedničkim snagama iz Zaprešića (Gobac i Tin), Cvjetnog (Brada), Vodica (Šparka) i s Gornjeg Grada (Kuzma) snimili jednu od svojih najpozitivnijih pjesama "Sve će biti u redu" u kućnoj, 'CoronaStyle' verziji.

 

 


"Evo snimili i mi jednu iz izolacije. Svi su svirali od doma, snimali se i onda smo to sabrali samo za vas. Ne idite vanka!" - kratko, jasno i u svom stilu poručuje Gobac.

Nikad dosta ponavljanja koliko je važno pridržavati se uputa i ostati doma. Svi smo u ovome zajedno, a uz glazbu je sve lakše! Slušajte radio, steramajte, gledajte YouTube kanale, kupite digitalno izdanje albuma i podržite domaću glazbu i glazbenike, ostanite doma i ne zaboravite, "Sve će biti u redu"!

Možda ste propustili...

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

Najčitanije iz rubrike