Osijek
IT TVRTKA BAMBOO LAB POMAŽE OPG-OVIMA

Najviše se traži voće, meso i jaja
Objavljeno 1. travnja, 2020.
Jedna od internetskih platformi koja je nakon zatvaranja tržnice priskočila u pomoć OPG-ovima je i www.naruci2GO.com koju je, u danima kada se tek naslućivalo kako se scenariji zatvaranja trbuha grada neće moći izbjeći, sa svojom ekipom besplatno kreirao Boris Rauš, iz osječke IT tvrtke Bamboo Lab.

"Svjesni situacije koje pogađa domaće proizvođače, pokrenuli smo www.naruci2GO.com radi pružanja online platforme za besplatno oglašavanje manjim proizvođačima hrane na području cijele Hrvatske. Kupnjom od lokalnih proizvođača pomažemo vrijednim ljudima u našoj zajednici", počinje priču Rauš te pojašnjava tko i kako može na ovoj internetskoj stranici prodavati svoje proizvode.

"Platformi mogu pristupiti svi OPG-ovci i registrirani proizvođači hrane ispunjavanjem obrasca. Kupci zatim lako mogu pretraživati dostupne proizvođače prema županijama, prema kriterijima kao što je obavljanje dostave i kategorijama: meso, voće i povrće, jaja i mliječni proizvodi, med, sjemenke i brašno, orašasti plodovi, začini, riba, prirodni sokovi, pivo, vino i ostalo. Kada kupac pronađe ono što traži, može kontaktirati OPG putem telefona/maila kako bi dogovorili narudžbu i način preuzimanja. Proizvođači se mogu prijaviti ispunjavanjem kratkog obrasca u koji unose kontakt-podatke o svom poslovanju: naziv, adresu, telefon, e-mail, mogućnost dostave, kao i proizvode koje nude u navedenim kategorijama. Uz svaku kategoriju proizvođač može dodati i opis te dodati fotografiju. Uz napomenu kako smo prilikom izrade obrasca za prijavu imali na umu da nisu svi na istoj razini po pitanju poznavanja tehnologije, pa smo pojednostavili formu i dodali primjere prilikom odabira kategorija i unosa proizvoda. Ako netko i zapne u procesu, uvijek nas mogu kontaktirati putem e-maila info@naruci2go.com, porukom ili pozivom na +385/91-931-9106, ili putem naruči2GO službenog Facebook i Instagram profila", objašnjava Rauš.

Platforma je u funkciji za proizvođače i kupce desetak dana, pa naš sugovornik skromno napominje kako je riječ tek o prvoj verziji. "I dalje radimo kako bismo unaprijedili iskustvo korisnika. Sve ćemo naše prijavljene proizvođače osobno obavijestiti o uvođenju naprednijih postavki. Trenutačno okupljamo više od 120 OPG-ovaca te se predviđa da će ta brojka rasti kako raste i interes za domaćim proizvodima. Trenutačno su dostupne kategorije meso, voće i povrće, jaja i mliječni proizvodi i vino, a najveća je potražnja za voćem, mesom i jajima”, kaže Rauš. I. Solar
“I naši zaposlenici već su pronašli od koga će u ovom razdoblju kupovati domaće proizvode”, poručuje Rauš
klikni!

www.naruci2GO.com
Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

URUČENE USPOMENICE NA MEMORIJALNU HODNJU OSIJEK - VUKOVAR

Svake godine sve više učenika želi dati svoj obol žrtvi Vukovara

Najčitanije iz rubrike