Osijek
OPĆINA BILJE

TZ nagrađuju dječje crteže biljskog dvorca
Objavljeno 1. travnja, 2020.
Od danas, 1. travnja, počinje edukativno-zabavna aktivnost u organizaciji TZ Bilje pod nazivom "Crtaj i uči, ostani u kući!".

Direktorica Turističkog ureda TZ općine Bilje Renata Forjan kaže kako TZ Bilje želi potaknuti kreativno izražavanje djece i što kvalitetnije provođenje vremena u kući u ovom trenutcima.

- Pozivamo male kreativce iz naše općine da se uključe u akciju "Crtaj i uči, ostani u kući!". Cilj je akcije sigurno i kvalitetno provođenje slobodnog vremena, poticanje kreativnosti, upoznavanja i promoviranje vlastitog mjesta. Akcija počinje danas i trajat će do daljnjeg. Sudjelovati mogu djeca iz općine Bilje u dobi od pet do 14 godina. Svaki ćemo tjedan zadati novu temu s atrakcijama iz naše općine, a počinjemo dvorcem princa Eugena Savojskog u Bilju – navodi prvi izazov Forjan.

Pojašnjava da je za sudjelovanje potrebno posjetiti i lajkati www.facebook.com/tz.opcinabilje, objaviti crtež na toj stranici, a na crtežu treba biti samo ime i dob djeteta te mjesto stanovanja. Sve su tehnike crtanja dopuštene. Pobjednik, kaže Forjan, po svakoj temi je ono dijete koje osvoji najviše lajkova. Pobjednici dobivaju nagrade za daljnje poticanje kreativnosti.

Forjan usput napominje da se za sve ostale upite TZ-u zainteresirani mogu javiti od 8 do 16 sati isključivo na broj mobitela 099/263-6780 ili na email info@tzo-bilje.hr. D.P.
Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

KAD TI GLUTEN ZAGORČAVA ŽIVOT

Osam od deset oboljelih ne zna da ima celijakiju

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

Najčitanije iz rubrike