Regija
„HRVATSKA PROTIV KORONAVIRUSA“

Donirali 5.000 kuna za zaštitnu opremu
Objavljeno 28. ožujka, 2020.

Vezani članci

PRIJATELJI SE U NEVOLJI POZNAJU

Grad Slatina pomaže prijateljskoj općini Murter

SLATINA - Brojni pojedinci i tvrtke odlučili su na svoj način pomoći bolnicama i stožerima civilne zaštite u borbi protiv širenja virusa COVID-19. Među njima je i slatinska tvrtka za poljoprivrednu proizvodnju i trgovinu Jošavac d.o.o. vlasnika Srećka Bosaka, koja je Gradu Slatini uplatila donaciju u vrijednosti 5.000 kuna.


To je pomoć gradskom Stožeru civilne zaštite za nabavu nužne medicinske opreme potrebne za prevenciju suzbijanja koronavirusa, kao što su maske, zaštitna odijela, jednokratne rukavice, dezinfekcijska sredstva i slično. Naime, Stožer civilne zaštite intenzivno radi, između ostaloga, i na opremanju operativnog tima čiji će članovi biti zaduženi, ukoliko na slatinskom području dođe do širenja koronavirusa, za prijevoz i općenito pomoć osobama kojima bude određena karantena. Nabavljena oprema služit će za zaštitu operativnog tima kako bi njegovi članovi mogli nesebično pomagati svojim sugrađanima. Zato je iznimno važno osigurati odgovarajuću opremljenost zdravstvenog, ali i sustava civilne zaštite, kako bi se cijela zajednica mogla uspješno nositi s potencijalnim širenjem bolesti.


Načelnik gradskog Stožera civilne zaštite Bojan Plantak i gradonačelnik Denis Ostrošić zahvalili su na donaciji Srećku Bosaku, ali i svima koji svakodnevno na svoj način pomažu u borbi protiv širenja koronavirusa.

Petar Žarković

Možda ste propustili...

ZAVRŠEN PROJEKT VAŽAN ZA OSNOVCE, SPORTSKE UDRUGE I REKREATIVCE

Uskoro će učenici dviju osnovnih škola vježbati u moderno uređenoj dvorani

UDRUGA STANARA ŠOKAČKIH STANOVA

Đeram: Skupština i druženje na stanu

ZAKUP POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA - ČEKA SE MINISTARSTVO

Gradu je neprihvatljivo za povrat predvidjeti više od 60 % zemljišta

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana