Tehno
SERIJA MASTER CLASS ONLINE PREDAVANJA

Predstavljena besplatna AI Business School za poslovanje budućnosti
Objavljeno 27. ožujka, 2020.
Implementaciji umjetne inteligencije u poslovanje prethodi kompleksan proces razvoja AI strategije i kulture, zato je Microsoft pokrenuo besplatnu AI Business School, seriju master class online predavanja, koja je osmišljena za stjecanje ključnih znanja i vještina u eri umjetne inteligencije.

AI Business School dostupna je online, besplatna je i u formatu na zahtjev pa poslovni lideri mogu pristupati sadržaju u svom ritmu i birati ono što ih najviše zanima s obzirom na ključna područja interesa. Sadržaj je dostupan u video i pisanom formatu. Materijali uključuju predavanja, razgovore o osnovama AI tehnologije, studije slučajeva i razne vodiče, a redovno se nadopunjavaju novim, relevantnim sadržajem. Korisnici mogu i testirati spremnost svoje organizacije da iskoristi prednosti umjetne inteligencije s pomoću Microsoftova AI Maturity Model Assesment alata. Posljednjih godina umjetna inteligencija jedan je od najčešće spominjanih pojmova u poslovnom svijetu. Microsoft je anketirao 800 poslovnih lidera iz SAD-a i Europe.

Istraživanje je pokazalo da manje od dvije od deset tvrtki s visokim rastom zaista integrira AI u svoje poslovanje. Vodeći ljudi nisu dovoljno educirani o svim mogućnostima umjetne inteligencije pa zato ne znaju gdje i kako započeti uvoditi AI u svojoj tvrtki, koje promjene u poslovnoj kulturi zahtijeva te kako izgraditi AI poslovanje na odgovoran način. M.R.
Možda ste propustili...

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike