Sport
HRVATSKI GIMNASTIČARI

Odluka koju smo priželjkivali
Objavljeno 24. ožujka, 2020.
Vijest o odgodi Olimpijskih igara u Tokiju prokometirali su i hrvatski gimnastički reprezentativci. Aktualni viceprvak svijeta i Europe na preči Tin Srbić te Ana Đerek, koji su imali osiguran nastup na Olimpijskim igrama koje će Japan umjesto ovoga, ipak, ugostiti sljedećeg ljeta.

- Ovu odluku smo svi očekivali i priželjkivali. Mislim da je to trenutno jedina prava odluka s obzirom na sve što se u svijetu događa. Nadam se da ćemo što prije izići iz ovih nevolja i nastaviti normalan život. Ja sam trenutno doma, ostanite svi doma, što je to više moguće, da se ova situacija s koronom smiri, da možemo onda iduće godine svi zajedno uživati u Olimpijskim igrama. Važno je i da mi sportaši imamo vremena za dobre treninge te da možemo u pravoj formi predstavljati Hrvatsku - poručio je najbolji hrvatski sportaš u 2019. godini Tin Srbić.

Zadovoljna je i Ana Đerek, koja je, baš kao Srbić, imala osiguranu vizu za Tokio.

- Priželjkivala sam da se Igre ipak ne održe u planiranom terminu, nego da se da dovoljno vremena ovome svemu da se smiri i da se mi sportaši možemo normalno pripremiti za Igre. Mjesec-dva izbivanja iz dvorane u sportu na vrhunskoj razini je stvarno puno. Ja osobno ovako dugo nisam pauzirala ni nakon najtežih ozljeda - kazala je splitska gimnastičarka. I. Li.
Možda ste propustili...

SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA

Bez pobjednika u Vukovaru i Vinkovcima

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

Najčitanije iz rubrike