Sport
HRVATSKI GIMNASTIČARI

Odluka koju smo priželjkivali
Objavljeno 24. ožujka, 2020.
Vijest o odgodi Olimpijskih igara u Tokiju prokometirali su i hrvatski gimnastički reprezentativci. Aktualni viceprvak svijeta i Europe na preči Tin Srbić te Ana Đerek, koji su imali osiguran nastup na Olimpijskim igrama koje će Japan umjesto ovoga, ipak, ugostiti sljedećeg ljeta.

- Ovu odluku smo svi očekivali i priželjkivali. Mislim da je to trenutno jedina prava odluka s obzirom na sve što se u svijetu događa. Nadam se da ćemo što prije izići iz ovih nevolja i nastaviti normalan život. Ja sam trenutno doma, ostanite svi doma, što je to više moguće, da se ova situacija s koronom smiri, da možemo onda iduće godine svi zajedno uživati u Olimpijskim igrama. Važno je i da mi sportaši imamo vremena za dobre treninge te da možemo u pravoj formi predstavljati Hrvatsku - poručio je najbolji hrvatski sportaš u 2019. godini Tin Srbić.

Zadovoljna je i Ana Đerek, koja je, baš kao Srbić, imala osiguranu vizu za Tokio.

- Priželjkivala sam da se Igre ipak ne održe u planiranom terminu, nego da se da dovoljno vremena ovome svemu da se smiri i da se mi sportaši možemo normalno pripremiti za Igre. Mjesec-dva izbivanja iz dvorane u sportu na vrhunskoj razini je stvarno puno. Ja osobno ovako dugo nisam pauzirala ni nakon najtežih ozljeda - kazala je splitska gimnastičarka. I. Li.
Možda ste propustili...

ZANIMLJIVO 28. KOLO BUNDESLIGE

Bayern na plus 7, dva gola Pongračića

TIJEKOM VIKENDA IGRALO SE 27. KOLO BUNDESLIGE, DRUGO NAKON STANKE

Bayern i Borussia (D) najavili derbi