Osijek
WEB-STRANICA S POPISOM UGOSTITELJA KOJI DOSTAVLJAJU HRANU

Tomić: Želimo pomoći ugostiteljima
Objavljeno 25. ožujka, 2020.
U trenucima krize izazvane koronavirusom, kada je ključno ostati doma i izbjegavati socijalne kontakte, mnogi građani pokazuju visok stupanj solidarnosti te nastoje dati svoj doprinos kako bi nam svima u ovim trenucima bilo lakše. Tako je Mihael Tomić, design lead osječke IT tvrtke Mono, kreirao web-stranicu s popisom osječkih ugostitelja koji obavljaju dostavu hrane i pića. Za sada se na adresi dostava.webflow.io nalazi 26 ugostitelja, većina ih pruža uslugu dostave hrane, no tu je i nekoliko njih, poput kafića Beertija, Pivovare Beckers, Dostave Dublin i Vinoteke Vinita, koji nude dostavu pića.

- U našoj tvrtki često naručujemo hranu, ti ljudi dolaze i po kiši i po snijegu te smo im se na neki način u ovim za njih posebno teškim trenucima htjeli odužiti i istovremeno olakšati život svim našim sugrađanima. Mnogi su moji prijatelji kuhari i znam koliko su pogođeni ovom situacijom, htio sam im, dakle, što brže pomoći. Stranica je vrlo jednostavna za korištenje, sve je na jednom mjestu i nadam se da će ovaj naš mali doprinos biti od koristi Osječanima - rekao nam je Mihael.

Bilo da se koristite mobitelom ili računalom, dovoljna su dva klika da u širokoj ponudi izaberete omiljenu hranu ili piće. Svi restorani pridržavaju se visokih higijenskih standarda, a neki od njih svoju su ponudu prilagodili novonastalim uvjetima te imaju osvježene menije.

Popis ugostitelja stalno se ažurira, stoga iz tvrtke pozivaju sve one koji nude dostavu hrane i sličnih usluga da im se slobodno jave kako bi i njihovo ime bez ikakvih naknada dodali na web-stranicu. I. Alilović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

2

POSLJEDICE NEVREMENA U OSIJEKU

Vjetar odlomio stablo, koje
je završilo na automobilima

3

VEĆ DUGO ZATVORENA

Raspisan poziv za saniranje krovišta knjižnice na Jugu