Osijek
ZATVORENI, ALI PRODAJU

Do građevinskog materijala samo online
Objavljeno 23. ožujka, 2020.
Jasno je kako zbog pooštravanja mjera zaštite protiv širenja zaraze koronavirusom život u Osijeku nije mogao stati preko noći. Neki poslovi koji su započeti - moraju se i dovršiti. Brojni su oni koji su s krajem zime krenuli u veće ili manje građevinske zahvate, pa su odlukom o zatvaranju svih prodavaonica, osim onih nužnih, ostali “na ledu”.

Ipak, tijekom vikenda sugrađani su zamijetili “muving” ispred prodajnog centra Pevexa, pa su nas zapitali krše li to oni odredbe. Na naš istovjetni upit odgovornima u Pevexu dobivamo odgovor - ne. Upoznali su nas s mogućnošću naručivanja i plaćanja narudžbe preko svoga webshopa s preuzimanjem robe u odabranom prodajnom centru - na odjelu za izdavanje robe. Narudžbe koje podrazumijevaju preuzimanje u prodajnom centru moguće je platiti isključivo unaprijed, a nakon obrade narudžbe kupac biva obaviješten e-mailom da je roba spremna za preuzimanje. Odnosno, ni na koji način nije omogućeno kretanje kupaca unutar i jednog od Pevexovih centara.

Dakle, ako se ovih dana dogodi kakva neugodnost na stambenoj površini - puknuće vodoinstalacijskih cijevi, kvar bijele tehnike... nije sve izgubljeno, dostupna je kupnja preko interneta. Bitno je da je, dakle, što manje fizičkih kontakata. D.Ku.
Možda ste propustili...

SA ZIMSKE SLUŽBE RAVNO NA KOMARACE

Počeli larvicidni tretmani u Bilju

2. KONGRES HRVATSKOG DRUŠTVA ZA BUBREG OKUPIO 250 NEFROLOGA

Kroničnu bubrežnu bolest ima 12 % populacije u RH, a mnogi ne znaju da su bolesni

Najčitanije iz rubrike