Crna kronika
PROMETNA NESREĆA KOD REMIZE

Sudar tri automobila, jednom vozaču pozlilo?
Objavljeno 20. ožujka, 2020.
OSIJEK


Tri su automobila oštećena u sudaru koji se u petak oko 18 sati dogodio u Ulici cara Hadrijana kod osječke Remize. Kako neslužbeno doznajemo, obzirom da je očevid policije bio u tijeku, do sudara je došlo kada je jednom od sudionika nesreće pozlilo, pa je njegovo vozilo skrenulo u lijevi prometni trak. Zbog toga je došlo do sudara u druga dva vozila, a na svima je nastala poprilična šteta.


Očevid na mjestu nesreće obavili su operativci Policijske uprave osječko-baranjske, a unesrećenog vozača koji je skrivio sudar su u obližnji Klinički bolnički centar Osijek prevezli djelatnici hitne pomoći. Točni uzroci nesreće znati će po okončanju policijskog očevida. Za vrijeme intervencije djelatnika hitne pomoći, a potom i policijskog očevida, stao je promet Ulicom cara Hadrijana između Trpimirove i Svačićeve ulice. Za to vrijeme prometni su policajci preusmjeravali druga vozila na Svačićevu ulicu te kroz Remizu prema Trpimirovoj ulici. Do zaključenja teksta nisu bile poznate ozljede osobe koja je prevezena u bolnicu.
Ovo nije prva nesreća na zavojitoj cesti kod Remize, ispod željezničkog podvožnjaka.U većini slučajeva nesreće su se događale uslijed neprilagođene brzine kretanja sudionika promene nesreće, te činjenice da podosta vozača podcijeni ovaj zavoj pa nerijetko nekontrolirano vozilom prelazi u suproten kolnički trak. M.Bugarić
Možda ste propustili...

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

Najčitanije iz rubrike