Crna kronika
NEPOPRAVLJIVI 30-GODIŠNJAK

Poništili mu dozvolu, on i dalje vozi pijan
Objavljeno 21. ožujka, 2020.
VINKOVCI

Da nikakve kazne ne pomažu kod upornih prometnih prekršitelja svjedoči pijani vozač koji je izazvao nesreću u Vinkovcima. Vozio je auto iako ima zabranu vožnje, a vozačka dozvola mu je poništena. U četvrtak, u 21.40 sati, u Ulici Ante Starčevića 30-godišnji Vinkovčanin vozio je tehnički neispravan automobil vinkovačkih registracija, pod utjecajem 1,05 promila alkohola u krvi.


- Krećući se kolnikom Ulice Ante Starčevića nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, nego je vozilo pomaknuo ulijevo, na betonsku površinu, gdje je lijevom bočnom stranom udario u automobil parkiran na betonskoj površini, a potom je odbačen udesno na kolnik gdje je desnom bočnom stranom udario u drugi automobil parkiran uz rub kolnika. Nakon toga 30-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da vlasnicima oštećenih vozila nije ostavio svoje osobne podatke i podatke o vozilu kojim je izazvao prometnu nesreću. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba - doznajemo iz PU vukovarsko-srijemske.
Ipak, policajci su ga brzo pronašli i odveli u posebnu prostoriju policijske postaje na triježnjenje. Protiv 30-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Međutim, ma kakvu kaznu dobio, osim da ga se fizički makne iz prometa boravkom u zatvoru, pitanje je koliko će to imati utjecaja da ponovno ne sjedne za upravljač automobila i nađe se u prometu. S.Lacić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike