Regija
OPĆINA PODGORAČ

I pokretna trgovina
Objavljeno 21. ožujka, 2020.
PODGORAČ

Na području općine Podgorač aktiviran je Stožer civilne zaštite koji je mještanima na raspolaganju 24 sata na dan. Kako je rekao načelnik Goran Đanić, u Stožeru se pridržavaju naputaka Nacionalnog i Županijskog stožera te provode mjere.

Općina Podgorač osigurala je pokretnu trgovinu kako bi se najugroženijem stanovništvu dostavile potrebne namirnice. Civilna zaštita je u stanju pripravnosti te se razmatra i mobilizacija novih 20 članova ako to bude potrebno. Također, u pripravnosti su i vatrogasci DVD-a Podgorač, Stipanovci i Kršinci koji će ustupiti svoja vozila. Aktivirani su i volonteri Crvenog križa Našice, koji popisuju mještane kojima je potrebna pomoć pri odlasku u kupnju potrebnih namirnica i lijekova.

S obzirom na to da su zatvoreni svi ugostiteljski lokali te je Nacionalni stožer donio mjeru zabrane okupljanja, načelnik Đanić uputio je apel mještanima neka se ne okupljaju i ne zadržavaju ispred trgovina. Također je odlučeno ograditi i zatvoriti sva dječja igrališta kako bi se onemogućio međusobni bliski kontakt djece na igralištu. M.Ku.
Možda ste propustili...

DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA PROVODI KATASTARSKU IZMJERU ZA DIO K. O. SEMELJCI

Utvrđuju se međe i ispravlja vlasništvo

PRIGODOM OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE BIZOVAC

U OŠ radionica “Igranje poezije”

Najčitanije iz rubrike