Sport
TENIS OSTAJE U FAZI MIROVANJA

Turniri se neće igrati prije 8. lipnja, propala je sezona na zemlji
Objavljeno 19. ožujka, 2020.
Tenisačice i tenisači nikada nisu imali ovako dugu stanku. Mnogo dužu i od one između dvije sezone. Koronavirus zaustavio je igranje, a vodeće teniske organizacije (ATP, WTA, ITF) odgodile su sve turnire koji su trebali biti odigrani u razdoblju do 8. lipnja. Lista turnira koji su otkazani poduža je, tako će izostati teniski spektakl u Madridu i Rimu, a neće se igrati ni u Münchenu, Estorilu, Ženevi, Lyonu, Strasbourgu, Rabatu... Na žalost, otkazan je i drugi Grand Slam sezone koji se trebao igrati na pariškoj zemlji Roland Garros.

Tenisačice i tenisači uglavnom su svaki tjedan na drugom turniru u drugom gradu, ali sad su na stanci koja traje već neko vrijeme i stalno se produžava.

- Turniri koji su na rasporedu od 8. lipnja nadalje i dalje ostaju u kalendaru - stoji u zajedničkom priopćenju Udruge teniskih profesionalaca (ATP) i Ženske teniske udruge (WTA). Naravno, i to je pod znakom pitanja, a sve će ovisiti o pandemiji koronavirusa.

Među otkazanim turnirima je i Croatia Bol Open za tenisačice koji je bio u kalendaru od 1. do 6. lipnja. Od 8. lipnja u ATP i WTA kalendaru su turniri na travnatoj podlozi, a kulminacija tog dijela sezone trebao bi biti Wimbledon. No za sada je sve neizvjesno, između ostaloga i hoće li se uopće igrati na travi All England Cluba. I. Li.
Možda ste propustili...

ČETVRTFINALE KUPA HRVATSKE ZA RUKOMETAŠE

Sesvete ovoga puta mirno kroz Zrinjevac

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana