Sport
NEPROMIŠLJENI IGRAČ REAL MADRIDA

Kaznena prijava Luki Joviću
Objavljeno 19. ožujka, 2020.
Srpski nogometaš Luka Jović posljednjom je gestom pokazao kako nije najpromišljeniji čovjek na svijetu. Igrač Real Madrida trebao je boraviti u karanteni, no dosadila mu je izolacija i udaljenost od djevojke, pa je skoknuo u Beograd gdje se odlučio dobro provesti. Kako je Srbija uvela "policijski sat" i odlučila žestoko kazniti svakoga tko se ne pridržava uputa, nagrabusio je i Jović koji će biti kazneno prijavljen zbog nepoštivanja samoizolacije.

Prije neka dva tjedna košarkaš Real Madrida Trey Thompkins bio je pozitivan na koronavirus, a u istom trenu zavladao je kaos u Realu. Svi igrači "kraljevskog kuba", i košarkaši i nogometaši, stavljeni su u kućne karantene i nisu smjeli napuštati svoj dom. I dok su se ostale zvijezde Reala pridržavale savjeta i uputa liječnika, Jović je odlučio glumiti frajera, pa je otišao u Beograd proslaviti 28. rođendan svoje djevojke, manekenke Sofiea Milošević. Obilazio je restorane i barove, družio se s ljudima, iako je bio svjestan da to nije najpametnija stvar na svijetu.

- Kako sam povrijeđen i ne treniram, posljednjih dana sam koristio iste bazene kao i Thompkins, ali nemam nikakve simptome. Iz Uprave su nam rekli da nećemo trenirati, da moramo biti kod kuće i ne smijemo napustiti Madrid - rekao je srpski napadač, i potom se uputio u Beograd.

Nepromišljeno, glupo i bezobrazno... Jovićeva sadašnjost u Realu nije blistava, ili je ozljeđen ili sjedi na klupi, mediji već mjesecima špekuliraju da Zidane ne računa na njega, a ovaj potez bi ga definitivno mogao udaljiti sa Santago Bernabeua. I. Li.
Možda ste propustili...

SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA

Bez pobjednika u Vukovaru i Vinkovcima

EUROPSKO GIMNASTIČKO PRVENSTVO

Srbić i Ude u finalu, Aurela sustigao umor

Najčitanije iz rubrike