Osijek
TVRTKA DIMNJAK RADI PREMA PRIJE ZAPRIMLJENIM POZIVIMA

U ovom trenutku rade prema uputama Nacionalnog stožera
Objavljeno 20. ožujka, 2020.
Iako je od jučer (četvrtak) život, možemo to tako reći, paraliziran, brojne službe rade svoj redoviti posao. Među njima je i tvrtka Dimnjak d.o.o., gdje djelatnici postupaju sukladno uputama Nacionalnog stožera.

- Moram naglasiti da radimo isključivo prema prije zaprimljenim pozivima naših sugrađana. Naravno, naši se djelatnici, odnosno dimnjačari, moraju pridržavati svih preventivnih mjera zaštite protiv koronavirusa, i to prema naputcima Nacionalnog stožera. To znači da obvezno ulaze sa zaštitnom maskom na licu, na rukama imaju rukavice i od korisnika moraju biti udaljeni najmanje dva metra – pojašnjava direktor te tvrtke Dejan Lončarić, dodajući da, bar za sada, nije došlo do prekida rada. Dimnjačarska komunalna djelatnost, kaže nadalje, radi bez prestanka, no ondje pomno prate procedure i odluke Stožera. To znači, kaže, da se već za nekoliko sati situacija može promijeniti.

Srećom, to se u ovom trenutku nije dogodilo, pa se građani obavještavaju da se u slučaju potrebe mogu obratiti tvrtci Dimnjak. Isto tako, ako stranka nije u mogućnosti ili ne želi primiti dimnjačara u kuću, to ne mora učiniti. Ondje mole građane da, ako žele otkazati prije dogovoreni termin, to učine telefonskim pozivom, odnosno e-mailom, kako dimnjačar ne bi uzalud dolazio kod stranke. M. Mihelić
Možda ste propustili...

NA AKCIJI DARIVANJA KRVI U ČEPINU PRIKUPLJENO 48 DOZA KRVI

Izostao grah, ali ne i pomoć "oženjenih muškaraca"

RETFALAČKI CVJEĆARI UNOSE BOJE U CRNO-BIJELU SVAKODNEVICU

Obitelj Kolarić dostavlja i optimizam: Zasadi cvijet, spasi svijet i ostani doma!

U OSIJEKU POTVRĐENO DESET NOVIH SLUČAJEVA KORONAVIRUSA

Kožul: Da nismo pohvatali sve kontakte zaraženih, danas bismo u Osijeku imali Genovu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana