TvObzor
DOMA TV: ČETVRTA SEZONA SERIJE “SCOTT I BAILEY”

Prijateljice postaju konkurentice u borbi protiv zločina
Objavljeno 20. ožujka, 2020.
Prva epizoda četvrte sezone na rasporedu je u utorak, 24. ožujka

Na Doma TV-u od utorka, 24. ožujka, Suranne Jones i Lesley Sharp ponovo se pojavljuju u naslovnim ulogama u četvrtoj sezoni serije "Scott i Bailey", koja se bavi osobnim i profesionalnim životima dviju detektivki. Detektivke koje se svojim osobnostima savršeno dopunjavaju, zajedničkim snagama rješavaju zločine s kojima se nije lako emocionalno nositi.

Iskrena, snažna i uvjerljiva četvrta sezona kriminalističke serije ‘‘Scott i Bailey‘‘ ima svjež pristup tematici. Rachel Bailey i Janet Scott detektivke su prestižne Ekipe za teška ubojstva Metropolitanske policije Manchestera. Rachel je energična, nagla i hrabra, a Janet suptilna i pouzdana intelektualka koja razmišlja diplomatski i ima sarkastičan smisao za humor. Baš se zato savršeno dopunjavaju. U svakoj epizodi Rachel i Janet rješavaju teške zločine koji su izazovni i s kojima se nije lako emocionalno nositi, kao ni sa složenim situacijama u privatnim životima. U ovoj sezoni obje očekuju promaknuće, ali samo je jedno naredničko mjesto, pa su prijateljice ujedno konkurentice.

Neuspješna varka jednog mladića dovodi do otkrića posmrtnih ostataka žene koja je nestala prije 25 godina. Stare se rane otvaraju i tajne otkrivaju kad Rachel i Janet kopaju po arhivima i ponovo ispituju svjedoke. U hotelskoj je sobi nađena mrtva žena. Svjedokinja prijavljuje svoj neugodni spolni odnos pa rješenje slučaja traže na internetskoj stranici za spojeve. Nesvjesno djetešce primljeno je u bolnicu s ozljedama koje nisu u skladu s tim kako su roditelji objasnili tijek događaja.

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike