TvObzor
LOŠ TRENUTAK

Novi Vannin singl predivna je balada
Objavljeno 20. ožujka, 2020.
Pjesma se nalazi na Vanninu aktualnom albumu “Izmiješane boje”, nominiranom za nagradu Porin u dvije kategorije

Najnoviji Vannin singl, predivna balada "Loš trenutak", koju je ova pjevačica jedinstvenog glasa izvela u finalu TV showa The Voice u duetu s finalistom iz svojeg tima, Filipom Rudanom, dobio je zanimljiv videospot. Bajkovita kuća Casa Nube u Gorskom kotaru savršeno je dočarala atmosferu pjesme, koju je Vanna sama napisala, a aranžman je djelo producenta Gorana Kovačića.

"Loš trenutak" nalazi se na Vanninu aktualnom albumu "Izmiješane boje", nominiranom za nagradu Porin u dvije kategorije - Najbolji album godine i Najbolji pop album godine. Ovaj hvaljeni album dobio je i svoje ekskluzivno LP izdanje, a sadrži brojne hitove – "Najbolji ljudi", "Kad smo se voljeli", "Probaj", "Tragom tvojih tragova" i druge, a pjesma "U tebi" obilježila je 2019. godinu, smjestivši se u top tri najemitiranije pjesme domaćeg radijskog etera. Vanna ne krije oduševljenje uspjehom svojih pjesama, a u zahvalnosti prema publici koja ju voli i podržava pronalazi inspiraciju za nove pjesme na kojima već vrijedno radi.

Ekipu koja je snimila spot čine Dario Lepoglavec i Danijel Brezak iz Darpro TV-a, MUA Sanja Agić te Kristina Breščaković iz Ruža Pure Aveda, koja je osmislila Vanninu frizuru. Među ostalim kreacijama posebno se u ovom spotu ističe haljina svjetski poznate Matije Vuice, s kojom Vanna surađuje dugi niz godina.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

BRITANSKA PJEVAČICA SABLAZNILA JE SVOJU PUBLIKU U SRBIJI IZJAVAMA O KOSOVU

Albanka “duga jezika”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana