Tehno
SUDIONIKE ĆE OKUPITI U NOVOM JESENSKOM TERMINU

WinDays konferencija u travnju kao virtualni dan, online predavanja
Objavljeno 20. ožujka, 2020.
U svakom trenutku prioriteti WinDays20 konferencije su zdravlje i sigurnost sudionika pa je organizacijski tim, s obzirom na globalnu javnozdravstvenu situaciju te preporuke relevantnih tijela vezane za prevenciju od koronavirusa, odlučio pomaknuti termin održavanja konferencije. WinDays20 powered by Microsoft održat će se u novom jesenskom terminu. Konferencija će ubrzo obavijestiti sudionike o novom terminu održavanja.


Travanj je već dvadeset godina sinonim za WinDays konferenciju, a ta tradicija održat će se i ove godine. Za sve registrirane sudionike konferencija će u srijedu, 22. travnja, održati WinDays virtualni dan, tijekom kojeg će online moći poslušati odabrana Business i Technology predavanja koja će dati najbolji uvod u jesenski program. Svi sudionici dobit će obavijest o programu WinDays virtualnog dana te o kanalu preko kojeg će moći pratiti predavanja.


Svima koji su već osigurali kotizaciju i smještaj za WinDays20 konferenciju u travnju, oboje vrijedi za novi jesenski termin konferencije, a ako nisu u mogućnosti sudjelovati, nemaju razloga za brigu jer će dobiti povrat novca. WinDays tim želi svim sudionicima puno zdravlja u nadolazećim danima, pazite jedni na druge i vidimo se na jesen još bolji i jači. M.R.
Najčitanije iz rubrike