Tehno
LEGO SUPER MARIO

LEGO i Nintendo udružili snage
Objavljeno 20. ožujka, 2020.
LEGO Super Mario nije ni videoigra, a ni tradicionalni LEGO set, već nova linija proizvoda koja sadrži interaktivni lik LEGO Mario koji skuplja kovanice na razini stvarnih igara kreiranih od LEGO blokova.


Nova linija omogućit će djeci da iskuse razigrani svijet Super Mario kao nikada do sada. Super Mario oživjet će u fizičkom LEGO svijetu, a nove razine izazova i stilovi igre bit će dio kultnog LEGO iskustva koje generacije uživaju.


Videozapis zorno prikazuje što obožavatelji mogu očekivati ​​kada se LEGO Super Mario lansira kasnije ove godine. Prikazuje igrača koji koristi interaktivni Mario lik za prikupljanje kovanica u stvarnoj razini igre koja je stvorena LEGO ciglama.


"Iznimno smo uzbuđeni što se Mario uključuje u fizički svijet kroz interaktivnu i društvenu LEGO igru", rekla je Julia Goldin, glavna direktorica marketinga, EVP iz LEGO grupe. "S pomoću ovog iskustva pomoći ćemo milijunima mališana s ljubavlju prema Mariju da se uključe i igraju na potpuno nov način, gdje kontroliraju stvaranje i igranje igara s omiljenim likom. Besprijekorno uklapajući najnoviju digitalnu tehnologiju, LEGO Super Mario vrlo je društveno, interaktivno i suradničko iskustvo za djecu."


"Uvijek sam volio LEGO proizvode i kako pomažu djeci da se koriste maštom za igru", rekao je Takashi Tezuka, izvršni direktor i proizvođač igara Nintendo Co., Ltd. "Novi proizvod koji smo stvorili zajedno s grupom LEGO želi spojiti dva različita stila igre - jedan u kojemu slobodno gradite Mariov svijet i drugi u kojemu igrate s Mariom u onom svijetu koji ste stvorili." M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike