Tehno
PIXMA TR150

Canon predstavio pisače s baterijom za mobilni ispis
Objavljeno 20. ožujka, 2020.
Uz praktičnost i kvalitetu u središtu, Canon PIXMA TR150 ima 1,44-inčni crno-bijeli OLED zaslon koji omogućuje jednostavnu navigaciju, puni se preko USB-a i može učitavati prilagođene predloške. Poboljšana baterija i mogućnost ispisa više stranica nego ikad prije savršeni su za rad u pokretu i osigurat će lake i profesionalne rezultate bilo gdje i bilo kad. Prenosiv i robustan za ispis u pokretu, Canon PIXMA TR150 s baterijom nudi mobilnim zaposlenicima slobodu da budu učinkoviti i kad nisu u uredu. Taj je uređaj savršen suputnik za udaljeni rad jer korisnici mogu očekivati brzo i pristupačno punjenje preko prilagodnika za izmjenično napajanje ili priloženog USB Type-C kabela uz korištenje kompatibilnog punjača za upotrebu u automobilu, spremišta napajanja ili prijenosnog računala. Elegantan i robustan dizajn otporan na ogrebotine dodaje praktičnost. Svi su priključci organizirani na jednoj strani uređaja radi optimalnog upravljanja kabelima, a ugrađeni utor koji štiti od krađe korisnicima omogućuje zaštitu pisača na privremenim lokacijama.


Nadograđujući se na Canonovu tradiciju ponude pisača koji se lako koriste, PIXMA TR150 ima crno-bijeli OLED zaslon visoke razlučivosti i dijagonale 1,44 inča te nudi pregled razine tinte u spremniku u stvarnom vremenu i indikaciju trajanja baterije (za model PIXMA TR150 s baterijom) radi lake navigacije i izvrsne vidljivosti. Jedinstvena značajka mobilnog pisača PIXMA TR150 jest da može pohraniti do pet unaprijed spremljenih prilagođenih predložaka koje korisnik može ispisati izravno sa zaslona bez upotrebe prijenosnog računala, PC-ja ili pametnog uređaja i može brzo izraditi važne dokumente brzinom od 5,5 slika u minuti pri ispisu u boji i devet slika u minuti kod crno-bijelog ispisa.


Brza i funkcionalna PIXMA TR150 s baterijom nudi brže punjenje (2 sata i 20 minuta preko prilagodnika za izmjenično napajanje) i mogućnost ispisa do 330 stranica na jednom punjenju. Za naprednu upotrebu tu je funkcija lakog umetanja i vađenja baterije koja je savršena za rad u pokretu. Ovaj model može proizvesti A4 ispise bez obruba, pri čemu u stražnji ulagač stane 50 listova običnog papira, te je tako savršen za privremene prodajne štandove kojima trebaju dojmljivi promotivni materijali i ukrasi na dodir gumba. Canon PIXMA TR150 i PIXMA TR150 s baterijom moći će se kupiti od travnja 2020.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike