Regija
MJERE ZA GRAĐANE

Na području Donjeg Miholjca zatvoreni vrtići, škole, knjižnica...
Objavljeno 17. ožujka, 2020.
DONJI MIHOLJAC - Stožer civilne zaštite Grada Donjeg Miholjca održao je sjednicu na kojoj su donesene mjere zaštite sprječavanja širenja zaraze virusom COVID-19. Sljedećih 14 dana obustavljen je redovan rad Dječjeg vrtića Pinokio i područnih u Rakitovici, Črnkovcima i Marijancima. Nema nastave do daljnjega u OŠ August Harambašić Donji Miholjac i OŠ Hrvatski sokol Podgajci Podravski te svim područnim školama, kao i u srednjoj školi. Zatvorena je Narodna knjižnica grada Donjeg Miholjca, a do daljnjega neće raditi ni gradska Turistička zajednica. Sa svim odjelima Gradske uprave građani će komunicirati prioritetno telefonom ili elektroničkom poštom.

Miholjački Stožer civilne zaštite zabranio je sva veća okupljanja, održavanje svih kulturnih, zabavnih, sportskih i drugih događanja kao i treninze sportaša. Sukladno novonastaloj situaciji i preporukama Nacionalnog i Županijskog stožera civilne zaštite, svi se građani upućuju da kontakte sa zdravstvenim djelatnicima, osim u hitnim slučajevima obavljaju telefonski ili elektroničkom poštom.

Stožer civilne zaštite Grada Donjeg Miholjca pozvao je građane da ne gomilaju namirnice jer opskrba nije ugrožena.

Također, apelira se na građane da ne šire lažne i neprovjerene informacije te da slušaju i vjeruju samo informacijama Nacionalnog i Županijskog kriznog stožera. S.Fridl
Možda ste propustili...

PROGRAM EKONOMSKOG OSNAŽIVANJA “ODVAŽNA”

Organica vita Maje Lazić nagrađena novčanom i mentorskom potporom

OD RUJNA ĆE U SVOM PROSTORU BORAVITI 42 DJECE

Sopje prvi put ima dječji vrtić

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana