Regija
MJERA SPRJEČAVANJA ŠIRENJA KORONAVIRUSA

Novo uredovno vrijeme uprave
Objavljeno 18. ožujka, 2020.
SLATINA - Na temelju preporuka stručnih službi o mjerama zaštite građana i sprječavanja širenja koronavirusa, Grad Slatina od 17. ožujka 2020. godine uveo je novo radno vrijeme za rad sa strankama. Tako će se stranke do daljnjega primati svaki radni dan od 8.00 do 12.00 sati, uz napomenu da će se primati samo stranke koje imaju hitne i neodgodive zahtjeve.

Prije ulaska u službene prostorije gradske uprave sve stranke bit će upućene na korištenje dezinfekcijskog sredstva za ruke te će se propuštati sukladno uputama ovlaštenih djelatnika na ulazu kako bi se izbjegla zadržavanja u zatvorenim javnim prostorima.

Ostatak dana djelatnici gradske uprave radit će uobičajeno, ali će komunikacija sa stručnim službama biti dostupna putem e-maila, telefona i mobitela. Na vratima zgrade gradske uprave, kao i na web-stranici, bit će istaknuti telefonski i ostali kontakti službenika preko kojih će moći dobiti sve potrebne informacije.

Iz gradske uprave mole građane za razumijevanje i poštovanje istaknutoga radnog vremena i ulazaka u službene prostorije, kako zbog vlastite sigurnosti tako i zbog zaštite svojih sugrađana. P.Ž.
Možda ste propustili...

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA VINKOVACA

Poduzetnici se još drže, za pomoć građanima 337-200

ZBOG VELIKOG BROJA UPITA

Upute Našičanima kako do propusnica

PRI KRAJU JEDAN OD NAJVEĆIH PROJEKATA VIROVITICE

Novi trg bit će mjesto za odmor i druženje mladih

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA

Među troje novozaraženih je i dijete iz Nuštra

2

NADBISKUP HRANIĆ NA CVJETNICU U ĐAKOVAČKOJ KATEDRALI

Donesimo odluku da ćemo
nakon pandemije tim
radosnije na nedjeljnu misu

3

VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA

Troje novooboljelih od koronavirusa, ukupno ih je 24