Regija
PREPORUKA IZ SLATINSKE GRADSKE UPRAVE:

Građani, izbjegavajte javne ustanove
Objavljeno 17. ožujka, 2020.
SLATINA - Gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić i pročelnik Stručne službe grada Krunoslav Šarabok održali su kolegij s ravnateljima gradskih ustanova, s kojima su razgovarali o aktualnoj problematici vezanoj uz koronavirus, te ih tom prigodom upoznali s trenutačnom situacijom i preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Tako su ravnatelji Gradske knjižnice i čitaonice, Pučkog otvorenog učilišta, Glazbene škole Milka Kelemena, Zavičajnog muzeja, Dječjeg vrtića Zeko, Slatinskog informativnog centra, Gradske razvojne agencije Slatine, Javne vatrogasne postrojbe i Turističkog ureda grada izvijestili o dosad poduzetim mjerama zaštite od koronavirusa u svojim ustanovama.

Na sastanku je zaključeno kako nije potrebno širiti paniku i stvarati nepotrebne zalihe namirnica i ostalih potrepština, ali se treba ponašati odgovorno. Isto kao u cijeloj zemlji, svi oni na koje se sumnja da bi mogli biti zaraženi moraju u samoizolaciju, dok oni kod kojih je potvrđena zaraza koronavirusom idu u karantenu, koju za njih organizira država i pod stalnim su nadzorom liječnika.

Kako bi se spriječilo širenje epidemije koronavirusa, Grad Slatina moli građane da se pridržavaju izdanih uputa Vlade RH i Nacionalnog stožera civilne zaštite te da u skladu s trenutačnom situacijom korisnici usluga gradskih, ali i drugih institucija u gradu, smanje nepotreban rizik te da svu potrebnu komunikaciju obavljaju preko e-maila i telefona te da se suzdržavaju nepotrebnih kontakata s drugim osobama dolaskom osobno u zgrade javnih ustanova. P.Ž.
Možda ste propustili...

SAMO TEHNIČKA I GIMNAZIJA POPUNILI SVA MJESTA U LJETNOM ROKU

Za traženo zanimanje zidar i ove godine interes je slab

STIPAN ŠAŠLIN, SABORSKI ZASTUPNIK I NAČELNIK OPĆINE DRAŽ

Radna mjesta otvorit će se ulaganjem u poljoprivredu i turizam, resurse koje imamo

GRADNJA GOTOVA, SLIJEDI OPREMANJE

Viljevo dobilo prvi vrtić europskim novcem

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VIROVITICA

U tijeku je orezivanje

2

NAKON PRVE FAZE PROJEKTA ‘’NAUČI ME I USPJET ĆU!’’

Radionice oduševile sve korisnike

3

U “SOČKI”

Volonteri prošli
edukaciju o načinu rada