Osijek
PREPORUČUJE SE ODGODA OSOBNIH DOLAZAKA

Grad Osijek - komunikacija telefonski i mailom
Objavljeno 18. ožujka, 2020.
U skladu s odlukom Ministarstva zdravstva o proglašavanju opasnosti od epidemije zarazne bolesti COVID-19, prema preporuci Ministarstva uprave od 13. ožujka pa i preporuci Kriznog stožera Grada Osijeka od ovog ponedjeljka, a u cilju suzbijanja širenja bolesti, i Grad Osijek donio je odluku o privremenoj promjeni uredovnog radnog vremena za rad sa strankama u upravnim tijelima gradske uprave. Preporučuje se odgoda osobnih dolazaka građana u prostorije gradske uprave, gradskih trgovačkih društava i ustanova. Uvedena je i kontrola ulaza na glavnu gradsku tržnicu te se ograničava broj ljudi u zatvorenom dijelu tržnice.

Tako se od jučer (utorak) sva komunikacija gradske uprave odvija preko telefona 031/229-229, elektronske pošte i preko mrežne stranice www.osijek.hr/kontakt. Kontakt sa strankama održavat će se isključivo preko telefona ili elektronske pošte. No radno vrijeme Pisarnice ostaje nepromijenjeno, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30.

Grad Osijek i Gradsko društvo Crvenog križa Osijek uveli su telefonsku liniju (031/494-06) za pomoć starijim osobama, nepokretnima i najpotrebitijima koji nemaju svojih bližnjih za nabavu hrane i lijekova. D.Ku.
Možda ste propustili...

HRVATSKA PROVINCIJA MARIJINIH SESTARA ČUDOTVORNE MEDALJICE

Blagoslov kapelice i novog samostana

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana