Tehno
UMJESTO POČETKOM TRAVNJA

Dani komunikacija pomiču termin održavanja na jesen 2020.
Objavljeno 13. ožujka, 2020.
Dani komunikacija ove će se godine umjesto početkom travnja održavati od 29. do 31. listopada 2020. U skladu s preporukom Svjetske zdravstvene organizacije vezano uz globalnu situaciju sa širenjem koronavirusa, organizatori su donijeli odluku o pomicanju datuma održavanja Dana komunikacija 2020 s proljeća na jesen.

Odluka o novom terminu donesena je i zbog činjenice da su kompanije u kojima radi dio predavača i sudionika zabranile putovanja, kao i sudjelovanja u većim događanjima.

Odabirom novog termina Dani komunikacija pridružili su se cijelom nizu drugih međunarodnih i domaćih događanja koja, stavljajući na prvo mjesto zdravlje i dobrobit svakog pojedinca, održavanje prilagođavaju trenutno neizvjesnim okolnostima.

Organizatori ujedno zahvaljuju svim dugogodišnjim prijateljima festivala i vjernim sudionicima koji su osigurali svoje mjesto na festivalu te poručuju da kotizacije i Maistrini smještajni kapaciteti kupljeni za ovogodišnje trodnevno festivalsko izdanje svakako vrijede za novi termin u listopadu 2020. – i vrijedna su investicija u znanje, poslovanje, ali i napredak domaće struke. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike