Tehno
NAJBOLJE ZA JOOMLA CMS:

TemplatePlazza Mini Frontpage Pro – lako do atraktivne naslovnice
Objavljeno 6. ožujka, 2020.
Isprobali smo odličan dodatak kojim ćete uljepšati sadržaje vaših internetskih stranica

Današnje internetske stranice u najvećoj mjeri pokreću neki od najpopularnijih sustava za upravljanje sadržajima znani još pod kraticom CMS (eng. Content management system).


Takvi sustavi uvelike nam olakšavaju upravljanje radom na internetskim stranicama, a posebno ih koriste portali svih tipova, kao što je i CroPC.net. Neki od danas najpopularnijih CMS-ova su Joomla, WordPress, Drupal ili Magento. Iako ih postoji znatno više, ovi su među najpopularnijima jer su prije svega besplatni za korištenje. Dva od njih izuzetno su popularna i pokreću većinu današnjih internetskih stranica. To su Joomla i WordPress, dva izuzetno moćna i napredna CMS-a s pregršt mogućnosti i velikom zajednicom koja stoji iza njih te ih konstantno razvija.


U našem serijalu najbolje za Joomla CMS predstavljamo vam neke od najboljih dodataka za Joomla CMS, a ovaj put to je TemplatePlazza Mini Frontpage Pro. Kako smo već naveli, sustav za upravljanje sadržajima donosi pregršt mogućnosti, međutim tek s instalacijom dodataka, tema i drugih ekstenzija ovi sustavi otkrivaju svoj puni potencijal.
Atraktivan prikaz sadržaja

Joomla kao i bilo koji drugi sustav za upravljanje sadržajima kao glavni zadatak ima posjetiteljima web-stranice servirati sadržaj. Kako bi stranice bile privlačne i savršeno se prikazivale na svim uređajima zaslužna je tema. Međutim, za atraktivnost sadržaja, osim autora, zaslužni su dodatci za njihovo upravljanje, a jedan od najboljih definitivno je TemplatePlazza Mini Frontpage Pro. Taj dodatak donosi nam jedno od vodećih imena u Joomla zajednici – TemplatePlazza koja je poznata po brojnim dodatcima i vrhunskim temama. TemplatePlazza Mini Frontpage Pro jedan je od novijih dodataka koji omogućava atraktivno prikazivanje sadržaja. Dodatak je dostupan u besplatnoj inačici te u komercijalnoj. Međutim, jednom isprobana besplatna inačica sigurno će vas nagnati na kupnju daleko mogućnostima bogatije Pro inačice. Cijena dodatka je samo 15 dolara, a za tu cijenu dobivamo izuzetno naprednu mogućnost konfiguriranja prikaza sadržaja. TemplatePlazza Mini Frontpage Pro instalira se brzo kao dodatak, odnosno modul. Na jednoj stranici moguće ih je dodati više te tako podići atraktivnost stranice. Mini Frontpage Pro automatski kreira sadržaj sukladno objavama u odabranim kategorijama ili samo jednoj kategoriji. Za prikaz na raspolaganju nam je čak osam različitih tema, a to su: Carousel, Masonry, CarouselBig, Newsy, Masonry XT, Collage, CarouselXT, te Portfolio. Osim dodatnih tema koje donosi Pro inačica, komercijalna inačica donosi i integraciju s K2, mogućnost ubacivanja videozapisa kao pozadine i druge mogućnosti (poput naprednog prikazivanja vremena od objave sadržaja). Dodatak nudi i mogućnost prikaza sadržaja po redoslijedu ili nasumično te ograničavanje prikazivanja po vremenu od objave.

Idealno za portale

U vrijeme kada broj online portala zasnovanih na Joomla CMS-u raste, TemplatePlazza Mini Frontpage Pro čini se kao savršen dodatak za podizanje atraktivnosti prikaza sadržaja. Bez obzira na to vodite li veliki medijski portal ili maleni blog, TemplatePlazza Mini Frontpage Pro najbolje će istaknuti vaše objave i dodatno im dati na vrijednosti. Uz pristupačnu cijenu od 15 dolara, Mini Frontpage Pro dodatak istinski je best buy koji zaslužuje naše preporuke.
Marin Režić
Možda ste propustili...

5G SE ŠIRI SVIJETOM I UNAPRJEĐUJE PAMETNE TELEFONE

Predstavljen novi Samsung Galaxy Z Flip 5G

Najčitanije iz rubrike