TvObzor
HRT: NOVA MEKSIČKA TELENOVELA "LAŽLJIVO SRCE"

Strastvena priča prepuna ljubavi, mržnje, patnje i uzbudljivih prevrata
Objavljeno 6. ožujka, 2020.
Telenovelu, čija će prva epizoda biti prikazana 13. ožujka na HRT-u 1 s početkom u 12.25, producirao je Mapat L. de Zatarain za Televisu

Telenovela "Lažljivo srce", čija će prva epizoda biti prikazana 13. ožujka na HRT-u 1 s početkom u 12.25, producirao je Mapat L. de Zatarain za Televisu. Radi se o remakeu telenovele "Laberintos de pasión", koju je 1999. proizveo Ernesto Alonso. Autor serije je Caridad Bravo Adams, a scenaristi Antonio Abascal, Carlos Daniel González i Dante Hernándezrazvili.


Mariela Salvatierra borit će se kako bi vratila sve što su joj silom uzeli, a ujedno će se morati odlučiti između sigurnosti koju joj pruža Leonardo i strasti koju osjeća prema Alonsu, svojoj ljubavi.


Mariela je siroče. Kad je imala 11 godina, njezin djed Manuel izgubio je život zbog Demiána Ferrera. Ostala je sama, a sudbina ju je odvela u inozemstvo na skrb Leonardu Del Ríju, koji također ima neriješene račune s Ferrerom zbog ubojstva Ferrerove supruge Lucíje. Nakon 15 godina Mariela i Leonardo vraćaju se u Meksiko kako bi se obračunali s Demiánom Ferrerom. Mariela želi osvetiti djeda, a Leonardo očistiti obraz.


Međutim, neće to ići jednostavno jer Demián je moćan i beskrupulozan poduzetnik koji ne poštuje ni svoju obitelj. Mlađega sina Santiaga obezvrjeđuje, a starijim sinom Alonsom manipulira.


Marieli neće biti jednostavno s Alonsom jer nije spreman ocu okrenuti leđa. Njihova će veza ići od ljubavi do mržnje, a sve će dodatno zakomplicirati privlačna i neiskrena Renata, koja će se doseliti Ferrerima i zaljubiti u Alonsa. Ona će učiniti sve kako bi udaljila Alonsa od Mariele, a Marielu gurnula u zagrljaj muškarcu koji je zaljubljen u nju. A taj je muškarac Leonardo! Trudio se da u Marieli ne vidi ženu nego "kćer", ali s vremenom se zaljubio u nju. Zato će koristiti Marieline razmirice s Alonsom kako bi osvojio njezinu ljubav.
Alonso ne podnosi Leonarda otkad ga je vidio kako ljubi njegovu majku, a sada njihovo suparništvo dobiva dodatnu težinu, jer će se boriti za srce iste žene. Mariela će morati oprezno odlučiti kako ne bi nasjela na lažljivo srce.
Nikola Kučar
ULOGE
Glavne uloge u serijalu tumače Thelma Madrigal (Mariela), Pablo Lyle (Alonso), Diego Olivera (Leonardo), Alexis Ayala (Padre Daniel), Alejandro Tommasi (Demián), Helena Rojo (Sara), María Sorté (Carmen), Eric del Castillo (Manuel) i Dulce María (Renata).
PRVA EPIZODA
Liječnik Manuel i njegova unuka Mariela žive u meksičkom gradu Puebla de los Ángeles u kući uz koju je veliko zemljište gdje bi on volio izgraditi bolnicu. Leonardo je kipar koji je većinu života proveo u New Yorku. Sada se vraća u rodni grad i susreće Manuela, Marielu i njezinu kumu. Leonardo je bio zaljubljen u Lucíju, ali ona ga je ostavila zbog Demiána jer su tako htjeli njezini roditelji. Demián sada upravlja svim tvrtkama Lucíjina oca. Riječ je o beskrupuloznom čovjeku koji pošto-poto želi kupiti Manuelovo zemljište. Ponižava svoju ženu i mlađega sina. Poslao je Manuelu bilježnika kako bi kupio njegovo zemljište, ali Manuel ga je odbio. Lucía i Leonardo i dalje se vole, premda je njihova ljubav neostvariva. Mariela upoznaje Alonsa, Lucíjina sina. Još su djeca, ali među njima se rađaju prvi osjećaji.
Najčitanije iz rubrike